To je to što me zanima!

'Bježiteee ljudi, bježite iz grada' Orilo se ulicama Kopenhagena!

U Kopenhagenu je atmosfera na vrhuncu. Stotine naših navijača skupilo se na ulicama glavnog grada Danske gdje pjevaju u isti glas. Zaista sjajno raspoloženje vlada na 'kockicama' obojanim ulicama
Vidi originalni članak

Samo jedan dan ostalo je do velike utakmice osmine finala u kojoj će Hrvatska igrati protiv Španjolske!

POGLEDAJTE VIDEO: 'Bježite ljudi, bježite iz grada'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A u Kopenhagenu je atmosfera na vrhuncu. Stotine naših navijača skupilo se na ulicama glavnog grada Danske gdje pjevaju u isti glas. Zaista sjajno raspoloženje vlada na 'kockicama' obojanim ulicama gdje su naši navijači krenuli pristizati još prije nekoliko dana.

- Bježite ljuuudi, bježite iz graaada - orila se pjesma naših navijača, koja nijednog prolaznika i domaće stanovnike nije ostavila ravnodušnom.

Zatim su uslijedile "Inati se, Slavonijo" i neizbježna "Oj Hrvatska mati".

Prava fešta krenula je predvečer kada su naši navijači doslovno zapalili Kopenhagen. Bilo je baljki, pirotehničkih sredstava. Što je stvorilo ove predivne prizore...

POGLEDAJTE PJESMU NAŠIH NAVIJAČA:

Inače, Hrvata će u Kopenhagenu biti nekoliko tisuća. Navijači su u četvrtak za manje od četiri sata razgrabili ulaznice za hrvatski sektor koji će biti popunjen do kraja. Bilo je 3500 ulaznica na raspolaganju, sve je buknulo u rekordnom roku. Nisu svi uspjeli do vrijednog papirića, ali ne zadugo.

HNS je objavio kako je u dodatnu prodaju pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije.

Budući da je ovdje riječ o hrvatskom sektoru nema sumnje kako će se naći još koji navijač na Parkenu sa simpatijama prema Vatrenima. Pa će naši reprezentativci imati podršku oko 5000 ljudi.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Ronald555 28.06.2021.

    Nadam se da ce se fratar Pop dalic pomoliti i da ce pomoc doci od gore

  • BrankoMihalić_1 28.06.2021.

    koji smo mi narod dok nismo pobijedili skote svi su ih pljuvali .I sad ih dizemo u nebesa pa nisu Španjolci skoti šta reci

  • Max Buk 28.06.2021.

    Zašto takva pjesma...da ljudi bježe iz grada?!?Bolje bi bilo -Dođite ljudi,dođite u grad da vidite kako igramo!-.ovako izgleda da u grad od navijača dolaze nekadašnji divlji Huni ,Avari,Tatari na čelu sa čupavim Atilom skupa sa Đingis Kanom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare