Sport

Komentari 87

'Bježiteee ljudi, bježite iz grada' Orilo se ulicama Kopenhagena!

'Bježiteee ljudi, bježite iz grada' Orilo se ulicama Kopenhagena!

U Kopenhagenu je atmosfera na vrhuncu. Stotine naših navijača skupilo se na ulicama glavnog grada Danske gdje pjevaju u isti glas. Zaista sjajno raspoloženje vlada na 'kockicama' obojanim ulicama

Samo jedan dan ostalo je do velike utakmice osmine finala u kojoj će Hrvatska igrati protiv Španjolske!

POGLEDAJTE VIDEO: 'Bježite ljudi, bježite iz grada'

A u Kopenhagenu je atmosfera na vrhuncu. Stotine naših navijača skupilo se na ulicama glavnog grada Danske gdje pjevaju u isti glas. Zaista sjajno raspoloženje vlada na 'kockicama' obojanim ulicama gdje su naši navijači krenuli pristizati još prije nekoliko dana.

Hrvatski navijači u Kopenhagenu napravili pravu feštu

- Bježite ljuuudi, bježite iz graaada - orila se pjesma naših navijača, koja nijednog prolaznika i domaće stanovnike nije ostavila ravnodušnom.

Zatim su uslijedile "Inati se, Slavonijo" i neizbježna "Oj Hrvatska mati".

Prava fešta krenula je predvečer kada su naši navijači doslovno zapalili Kopenhagen. Bilo je baljki, pirotehničkih sredstava. Što je stvorilo ove predivne prizore...

POGLEDAJTE PJESMU NAŠIH NAVIJAČA:

Inače, Hrvata će u Kopenhagenu biti nekoliko tisuća. Navijači su u četvrtak za manje od četiri sata razgrabili ulaznice za hrvatski sektor koji će biti popunjen do kraja. Bilo je 3500 ulaznica na raspolaganju, sve je buknulo u rekordnom roku. Nisu svi uspjeli do vrijednog papirića, ali ne zadugo.

Hrvatski navijači u Kopenhagenu napravili pravu feštu

HNS je objavio kako je u dodatnu prodaju pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije.

Hrvatski navijači u Kopenhagenu napravili pravu feštu

Budući da je ovdje riječ o hrvatskom sektoru nema sumnje kako će se naći još koji navijač na Parkenu sa simpatijama prema Vatrenima. Pa će naši reprezentativci imati podršku oko 5000 ljudi.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':