To je to što me zanima!

Blaga kazna: Kyrgiosu samo četiri tjedna uvjetne i 25.000 $

Suspenzija neće postati aktivna ako Kyrgios ne bude kažnjen na ATP turnirima za verbalno ili fizičko zlostavljanje, ili ne skupi više od 5000 $ kazni na ATP turnirima
Vidi originalni članak

Uvrede Nicka Kyrgiosa Stanu Wawrinki za vrijeme njihovog meča na turniru u Montrealu 12. kolovoza dobile su i službenu kaznu od strane ATP-a. Udruženje teniskih profesionalaca izreklo je mladom tenisaču uvjetnu četverotjednu suspenziju i novčanu kaznu od 25.000 dolara. 

Međutim kazna neće postati aktivna u sljedećih šest mjeseci ukoliko Kyrgios ne bude kažnjen na ATP turnirima za verbalno ili fizičko zlostavljanje, ili ne skupi više od 5000 dolara kazni na ATP turnirima. 

Podsjetimo, Kyrgios je za vrijeme meča protiv Wawrinke dobacio Švicarcu kako mu je Kokkinakis spavao s djevojkom, misleći na Donnu Vekić i tako po tko zna koji put navukao bijes na sebe. 

- Nick je izrazio žaljenje i najbolje bi bilo kada bi naučio lekciju. Trebao bi biti svjestan da je, prema drugim igračima i prema Touru, odgovoran za svoje riječi i djela. Imajući to na umu, vjerujem da mu treba pružiti priliku da se izvuče bez dodatnih sankcija - rekao je izvršni dopredsjednik ATP-a Gayle David Bradshaw

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kom555 25.08.2015.

    Veliki talent,a nula u glavi

  • babo25 25.08.2015.

    ja bi mu slomio nos

  • fuu kam ise 25.08.2015.

    Tip izgleda ko da ga sad izvadio iz usta ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare