To je to što me zanima!

Blamaža Intera: Ništa od Lige prvaka, Sassuolo bolji u Milanu

Sve je bilo spremno na odluku u posljednjem kolu i međusobnom okršaju Lazija i Intera u Rimu, ali Icardi i družina riješili su nas te napetosti i stresa... A teoretski je Ligu prvaka osigurala Roma
Vidi originalni članak

Inter je opet uprskao stvar! Milanski je gigant uspio kod kuće izgubiti s 2-1 od nezainteresiranog Sassuola (11. na tablici, daleko i od Europe i od ispadanja), te ukoliko Lazio u nedjelju pobijedi Crotone, ostat će bez Lige prvaka!

Sve je bilo spremno na odluku u posljednjem kolu i međusobnom okršaju Lazija i Intera u Rimu, ali Icardi i družina riješili su nas te napetosti i stresa... A teoretski je Ligu prvaka osigurala Roma.

Politano je zabio u 25. minuti, Berardi u 72., dok je Rafinha u 80. tek ublažio poraz na odličnu Perišićevu asistenciju nakon što je prošao nekoliko igrača.

Perišić je igrao 90 minuta i imao nekoliko opasnih ubačaja, te jedan udarac glavom. I Brozović je igrao cijeli susret, nekoliko puta sjajnim dodavanjima rastavio suparničku obranu, ali suigrači to nisu iskoristili. Dok je jednim opasnim udarcem iz daljine natjerao golmana na odličnu obranu.

Benevento je u nevažnoj utakmici svladao Genou s 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Exterminator 13.05.2018.

    Jbt opet sam pao na vagi , 5 kg preko dozvoljenog tzccc

  • Karlo Butić Butigol 13.05.2018.

    Perisic prosao nekoliko igraca??Koji ste to utakmicu gledali da je i ja pogledam!

  • ACM_1899 13.05.2018.

    Crotone nije lako gostovanje,pogotovo ako ne igra čovjek s 29 golova u prvenstvu. Tako da pričekati sutra pa govoriti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare