To je to što me zanima!

Blamaža najbolje NBA ekipe! Izgubili čak 41 razlike kod kuće

Milwaukee Bucksi osvojili su NBA naslov 2021. godine i u svojim redovima imaju Giannisa Antetokounmpa, koji se naširoko smatra najboljim u ligi. Ipak, ni on ih nije spasio od teškog poraza kod kuće
Vidi originalni članak

Ljubitelji NBA košarke u noći s četvrtka na petak imali su priliku gledati susret dviju najboljih momčadi u ligi, Milwaukee Bucksa i Boston Celticsa.

Upravo ove dvije ekipe imaju najbolje omjere pobjeda i poraza u cijeloj ligi i smatra se da bi trofej Larryja O'Briena lako mogao završiti u klupskim vitrinama u nekom od ta dva kluba...

A idealnu utakmicu uoči doigravanja odigrali su Celticsi. U gostima su sa 140-99 deklasirali Buckse. Istina, Bucksi su samo dan ranije igrali protiv Indiana Pacersa, ali nitko se nije nadao da će NBA prvaci iz 2021. izgubiti tako uvjerljivo na domaćem terenu.

Celticsi nevjerojatni s trice

Jayson Tatum s 40 koševa i Jaylen Brown s 30 po običaju bili su najbolji strijelci za Boston, dok je Giannis Antetokounmpo predvodio Buckse s 24 koša. 'Kelti' su bili nevjerojatni u šutu za tri poena, s obzirom na to da su pogodili 22 od 43 trice.

Ovo je bila treća i posljednja utakmica Celticsa i Bucksa u regularnoj sezoni. 'Kelti' imaju bolji međusobni omjer s dvije pobjede i jednim porazom, a sjetimo se i da su se ove dvije momčadi susrele u prošlogodišnjem doigravanju. Celticsi su tada nakon sedam utakmica izbacili Buckse, koji nisu uspjeli obraniti naslov prvaka.

Denver ne može bez Jokića

Samo dvije utakmice igrale su se u noći s četvrtka na petak, a Denver Nuggetsi pridružili su se Bucksima među poraženima.

Dvostruki MVP lige Nikola Jokić preskočio je utakmicu zbog zategnuća lista, a njegov se Denver loše snašao i izgubio 107-88.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lukic1991 31.03.2023.

    nebitna utakmica za buckse

Komentiraj...
Vidi sve komentare