To je to što me zanima!

Srbija ispala u dramatičnih 12 sekundi: Makedonci idu dalje

Srbiji je u zadnjem kolu igrala samo pobjeda. Vodili su Srbi do posljednje sekunde, a onda je Dejan Manaskov zabio i odveo makedonsku reprezentaciju u drugi krug...
Vidi originalni članak

Viceprvaci Europe 2012. godine doživjeli su debakl u Poljskoj. Srbija je ispala s Eura već u prvom krugu.

Makedonija i Srbija odigrali su 27-27 što znači kako Srbi pakiraju kofere. Stanje u srpskoj reprezentaciji bilo je narušeno uoči utakmice.

Drugi golman Slaviša Đukanović pokupio je stvari i napustio reprezentaciju zbog neslaganja s izbornikovim idejama i prvim golmanom Darkom Stanićem.

Srbiju je u prvom dijelu spašavao upravo čudesni Stanić na golu, a u zadnjih 10 sekundi Srbi su vodili. No Dejan Manaskov u posljednjoj sekundi svojim desetim golom donosi Makedoniji remi i prolazak u drugi krug.

Srbiji je igrala samo pobjeda jer Makedonija ima bolju gol-razliku. Utakmica je bila zanimljiva, niti jedna momčad nije imala više od dva gola prednosti, a na kraju su Makedonci ti koji slave.

Skupina A, 3. kolo:

Makedonija - Srbija 27-27

Idi na 24sata

Komentari 140

  • Kresimir Ruzic 20.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 779danai4ure 20.01.2016.

    sport je to i ne pobijedi svaki put bolji ;tako npr. Hrvatska nije osvojila mundijal ,-)ovi zadnji

  • 779danai4ure 20.01.2016.

    bit će sad : suci su bili iz Čavoglava ;-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare