To je to što me zanima!

Blanc dogovorio s PSG-om, Carlo Ancelotti odlazi u Real!?

Blancov dolazak značio bi da je PSG dao zeleno svjetlo Carlu Ancelottiju za odlazak u Real i da su Madriđani riješili pitanje nasljednika Josea Mourinha
Vidi originalni članak

Laurent Blanc novi je trener PSG-a, tako barem piše francuski dnevnik Le Parisien. Klub je s Blancom navodno dogovorio jednogodišnju suradnju uz mogućnost produljenja na još jednu sezonu. 

Blanc je vodio francusku reprezentaciju od 2010. do 2012. godine, a prije toga tri je sezone bio trener Bordeauxa s kojim je u sezoni 2008./09. bio prvak.

Blancov dolazak značio bi da je PSG dao zeleno svjetlo Carlu Ancelottiju za odlazak u Real i da su Madriđani riješili pitanje nasljednika Josea Mourinha.

 Podsjetimo, već neko vrijeme "zagrizli" su za Ancelottija, ali su Parižani prvo odbijali takvu mogućnost, a onda tražili odštetu od 7,5 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DzozeMurinjo 02.06.2013.

    Ma zasto ne uzmu Jurcica on bi bio trener i dzabe samo da se moze uslikati s Murinjom jos jednom prije odlaska,i vec je naucen kod Mamica da je samo figura a to treba i Perez.

  • Bandolero_1 02.06.2013.

    mislim da ce na kraju samo higuain otici i da ce doci zamjena za njega.i naravno,ne zaboravimo novog trenera i novu taktiku.

  • potparol 02.06.2013.

    PSG je trebao ici na provjerenije ime ..ali sta je tu je...zelim novom treneru da poslozi odbranu princeva kao sto je bila francuska za vrijeme ere Blanc/Desaly ...i sto se mene tice,zelim mu puno srece u pokusaju osvajanja LP u novoj sezoni :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare