To je to što me zanima!

Blanc i Tricolori: Hrvati znaju igrati nogomet, nisu se branili

U ovoj smo utakmici mogli uživati s protivnikom koji voli i zna igrati nogomet, kazao je francuski reprezentativac Anthony Reveillere nakon remija s Hrvatskom u Parizu
Vidi originalni članak

Hrvatska je remijem u Parizu pokazala da se može nositi s velikim momčadima, a Bilić je uspio zaustaviti fenomenalan niz pobjeda Laurenta Blanca (Brazil, Engleska). 

- Bila je to poprilično otvorena utakmica. Hrvatska nije imala filozofiju poput Luksemburga te se samo branila. Bio je to vrlo lijep susret u odnosu na ono što smo igrali u petak - kazao je francuski izbornik Laurent Blanc nakon utakmice s Hrvatskom.

Domaćini su imali nekoliko dobrih šansi, i bili su dominantni većinu utakmice, no na golu je sinoć vrlo siguran bio Stipe Pletikosa. 

- Obje momčadi imale su svoje prilike. Ovo je sve u svemu bila jako dobra provjera. Odigrali smo puno bolje, osobito napadački, nego je to bilo u Luksemburgu - istaknuo je nakon susreta Florent Malouda.

Francuzi su zadovoljni svojom igrom, te smatraju da je Hrvatska bila gotovo idealan protivnik jer je težila nadigravanju.

- Kontekst u kojem se odigravala utakmica bio je kompliciran. Nakon pritiska u Luksemburgu, u ovoj smo utakmici mogli uživati s protivnikom koji voli i zna igrati nogomet - poručio je Anthony Reveillere.

- Bila je to dobra utakmica. Smetali su me pomalo zvižduci, no i to će se promijeniti što ćemo bolje igrati - kaže Karim Benzema.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • makyos 30.03.2011.

    najzanimljivije je bilo u studiju vaha i njegovo kažem ja..čovječe svake tri sekunde kažem ja...umirao sam brojao sam na poluvremenu 26 puta

  • Nerve 30.03.2011.

    Kažem ja da se nije trebao ispričavati Blonsu!

  • sosqe 30.03.2011.

    kaj su ti francuzi fulali sinoc..pa vidi se da su za klasu bolja repka,brzi,hitriji,jaci u duelima,driblinzima..nije isto nogometno sazrijevati u psg-u,lyonu il bordeauxu,il pak u marsoniji,tuzli i slaven belupu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare