To je to što me zanima!

Blanka kandidatkinja za atletičarku Europe 2007.

Europski atletski savez nominirao je najbolju hrvatsku atletičarku i svjetsku prvakinju Blanku Vlašić za europsku atletičarku godine
Vidi originalni članak

Bruxelles će u petak navečer biti domaćin pretposljednjeg ovogodišnjeg mitinga Zlatne lige, a posebnu pažnju svjetske atletske javnosti privući će nastup naše prvakinje iz Osake, Blanke Vlašić. Naime, Blanka je u atletskom svijetu prva kandidatkinja za obaranje aktualnog svjetskog rekorda. Osim toga, Europski atletski savez nominirao ju je među ostalima, za europsku atletičarku godine. Za Blanku se može glasovati do 25. rujna na internetskoj stranici www.european-athletics.org.
Iako je u obitelji Vlašić napad na svjetski rekord “zabranjena” tema, Joško Vlašić se slaže da je Bruxelles velika šansa za Blankin novi iskorak.
- Od preostala četiri natjecanja do kraja ljetne sezone, Blanka bi u Bruxellesu trebala biti u najboljoj formi jer ostali mitinzi dolaze u relativno kratkim razmacima. Iako, to ne znači da na njima Blanka ne može ostvariti vrhunski rezultat, baš kao što u Bruxellesu može podbaciti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kika 14.09.2007.

    blanka je najbolja!!!!!!!

  • carla 14.09.2007.

    pero nominirana je za najbolju atleticarku europe a ne svijeta! ma blanka je najbolja, nema joj ravne! samo bi joj ona isinbajeva mogla oduzeti tu titulu, dao Bog da ne!! samo naprijed blanka!!!!!!!

  • derrida 13.09.2007.

    go go go go go blanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare