To je to što me zanima!

Blanka: Sad kad je sve gotovo, ne znam gdje sam

Ne opterećuje me svjetski rekord, tvrdi Blanka, koja se vratila kući s još jednim zlatom, ali neće imati previše vremena za odmaranje...
Vidi originalni članak

Split kao da se navikao na velike rezultate svjetske prvakinje u skoku u vis, tako da je Blanku Vlašić u zračnoj luci na povratku iz Valencije dočekala tek obitelj te predstavnici kluba i Grada.
- Prazna sam. Sad kad je sve gotovo, psihički sam potpuno prazna, ne znam ni gdje sam ni što radim. Ljudi moji, nemojte me više ništa pitati - nasmijala je sve okupljene umorna Blanka.
Prvi joj je u zagrljaj pohitao najmlađi brat Nikola, potom i majka Venera s novom frizurom, a onda i ostali. Blanka će odmor provesti radno, već jučer ujutro napravila je lakši trening na Marjanu, sutra su na redu sponzorske obveze, a Splićani će je moći pozdraviti u petak, kad bi na Rivi trebala uveličati otvaranje 8. bacačkog mitinga.
- Valjda ću od obveza uspjeti ukrasti vremena za masažu i posjet frizerki - rekla je Blanka.
- Među sportašima ima pet kategorija, a najviša su legendarni, oni koji u olimpijskom ciklusu uzmu sva zlata. Blanka je na dobrom putu - rekao je otac Joško.

BIVŠI DEČKO ANTONIO NIJE ČESTITAO
Blanka je uoči puta u Valenciju objavila kako se nedavno razišla s dugogodišnjim dečkom Antonijem Ergotićem. Blankin bivši dečko ipak nam nije želio otkriti je li joj čestitao na osvajanju zlata.
- Nemam komentara, to ćete ipak morati pitati Blanku, a ne mene. Jesam li joj čestitao na uspjehu ili ne, moja je privatna stvar - rekao je Antonio u telefonskom razgovoru.
Neslužbeno ipak doznajemo kako se Antonio nije javio Blanki i ne namjerava.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • poiuztt 11.03.2008.

    www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare