To je to što me zanima!

Blanka Vlašić pokisnula u New Yorku: Kiša mi je ukočila tetive

"Kiša i hladnoća ukočili su mi tetive, pa nisam mogla kontrolirati skokove. Nakon prvog skoka na strunjaču, koja je bila natopljena kišom, bila sam skroz mokra"
Vidi originalni članak

Prvi posjet New Yorku Blanki će ostati u lošem sjećanju, “za zaborav”, kako je napisala na svojoj internetskoj stranici. Najveći krivac je kiša, koja je padala tijekom cijelog mitinga, praćena neugodnim vjetrom. Blanka se u jednom zaletu okliznula i doslovno udarila u letvicu. Bila je vidno iznervirana i sočno je opsovala.

- Kiša i hladnoća ukočili su mi tetive, pa nisam mogla kontrolirati skokove. Već nakon prvog skoka na strunjaču, koja je bila natopljena kišom, bila sam potpuno mokra. Bilo mi je tako hladno da su mi se mišići zgrčili. Onda je zapuhao i nekakav neugodan vjeter... Poslije su me sve kosti boljele - rekla je Blanka nakon natjecanja. Ujedno joj je ovo bio prvi poraz nakon devet uzastopnih pobjeda na mitinzima Dijamantne lige, a tek šesti u posljednje tri godine...

- Idemo dalje. Sad ću se odmoriti i što bolje pripremiti za miting na splitskoj Rivi, koji je na rasporedu 24. lipnja - zaključila je Blanka Vlašić. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • akymajstor 13.06.2011.

    a jeste i vi svi glupi. pa ona je nasa i postigla je super rezultate BLANKA ja sam uz tebe bila zadnja ili prva nije mi bitno

  • egzekutor 12.06.2011.

    Ostale su skakale po suhom i sunčanom vremenu

  • speedy23 12.06.2011.

    izlike, izlike i samo izlike

Komentiraj...
Vidi sve komentare