To je to što me zanima!

Blanka Vlašić: Strah me tjera prema medaljama

Ude i Vlašić najbolji su sportaši 2008. u izboru Sportskih novosti. Najbolja momčad je rukometna reprezentacija, a stolnotenisačice ekipa
Vidi originalni članak

Dobro je što smo dobili ovoliko darova. Naš Horvat se oženio, pa ćemo mu ih proslijediti, nasmijao je Ivano Balić uzvanike u dvorani Kornati u Hypo centru na 57. izboru Sportskih novosti.
Neizbježni Zvonimir Sunara Suki prvo je upozorio Bandića, Čačića i ostalu svitu da bace žvakaće gume i ugase mobitele uoči TV prijenosa. Potom je na scenu stupila ženska stolnoteniska reprezentacija, a nakon njih nagradu su dobili rukometaši. Na kraju su ovacije pripale Filipu Udeu i Blanki Vlašić.
- Uvijek se pitam hoću li sljedeće sezone opravdati sebe. U meni je mali strah, bez kojeg ne bih bila to što jesam. Strah me pokreće da svake sezone budem što bolja - izjavila je Blanka Vlašić.
Filip je zaslužan  za to što je gimnastika ušla u gotovo svačiji dom.
- Kao mali maštao sam o tome da dobijem ovu nagradu. Ako si najbolji u državi, onda te svi cijene - kazao je Čakovčanin.
Lino Červar je zbog “slučaja Džomba” izgubio na popularnosti. Vjeruje u promjene nakon SP-a...
- Ako nisi prvi, nisi ništa. Opravdat ćemo domaćinstvo - kazao je izbornik rukometaša.
Nevena Cegnara, izbornika stolnotenisačica, oduševila je pobjeda.
- Već treći puta smo najbolji i to nam puno znači. Pogotovo jer su ovog puta mnogo pridonijele i ostale tenisačice uz Tamaru Boroš - zaključio je Cegnar.
Nagradu za pothvat godine dobio je Darko Kralj, a nagradu za fair-play osvojila je jedriličarska posada Kostov, Cupač i Bulaja.


BRONČANE IZ KINE BEZ NAGRADE!
Čekaj, kako je moguće da Zubčić i Šarić nisu dobile niti jednu nagradu, pitao se gospodin u pretposljednjem redu.
Nije ostalo samo na njemu. Dvije gospođe prihvatile su diskusiju...
- Osvojile su brončanu olimpijsku medalju i ostale bez nagrade. Gotovo sam bila sigurna da će naše taekwondoašice nešto osvojiti - kazala je gospođa.
Martina i Sandra osvojile su ukupno 29 glasova. Premalo za prvo mjesto...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bepo1606 22.12.2008.

    Ne dovoljno.Vidili smo na Olimpijadi.Poseban tretman ko kraljica.Kad će se nagradit uspjeh Sanje Jovanović?Onolika razlika kod novinara gazi svako zrno objektivnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare