To je to što me zanima!

Blanka Vlašić vodila navijanje usred Danske: 'Proradile su emocije, neka bilo tko zabije!'

Stvarno su me zatekli, gurnuli su mi onaj megafon u ruke. I nisam znala što bih im rekla. Iskreno ni sad se ne sjećam, znam da sam rekla da podrže sve naše igrače, rekla nam je Blanka
Vidi originalni članak

Tisuće hrvatskih navijača okupiralo je Kopenhagen uoči utakmice osmine finala Eura protiv Španjolske. U svakom kutku grada neizbježne su kockice, a u samom centru smo ugledali i jedno poznato ime kako vodi navijanje. Bila je to naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić!

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO: UŽIVO IZ DANSKE Ludnica u Kopenhagenu: Danski policajci navijaju s Hrvatima!

- Hodala sam trgom i čula skandiranje 'Nikola Vlašić, Nikola Vlašić'. I to je bilo to. Navijači su me prepoznali i pozvali me k sebi. A onda su proradile emocije - kazala nam je naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, koju sada svi više gledaju kao sestru našeg reprezentativca Nikole Vlašića. I ona je došla u Dansku podržati Hrvatsku i svog brata Nikolu.

Nekada smo svi mi za nju navijali i bodrili je na velikim natjecanjima, a sada ona kao legenda našeg sporta bodri naše reprezentativce i vodi navijanje.

- Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja - započela je Blanka, a stotine navijača je samo nastavilo za njom.

Zaista spektakularne scene.

POGLEDAJTE VIDEO: Blanka vodi navijanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krenulo je navijanje, skandiranje 'Blanka, Blanka', a onda su je navijači zamolili da se obrati s par riječi, da im kaže nešto. 

SAMO DA BUDE U KRIVU Ma što priča ovaj majmun? Kent je rekao da Španjolci pobjeđuju!

- Stvarno su me zatekli, gurnuli su mi onaj megafon u ruke. I nisam znala što bih im rekla. Iskreno ni sad se ne sjećam, znam da sam rekla da podrže sve naše igrače i da večeras idemo svi skupa po pobjedu - rekla nam je vidno uzbuđena Blanka koja se jedva probila iz mase navijača željnih zajedničke fotografije i obećanja da će Nikola večeras zabiti Španjolcima.

- Naravno, ne mogu im to obećati, neka zabije bilo tko, samo je važna pobjeda i prolaz dalje. Sve ostalo je manje važno - kazala je vesela Blanka i dodala za kraj:

BODRI 'VATRENE' VIDEO Kerum u Kopenhagenu: Treba im zabiti u 90. minuti, tako ćemo izbjeći produžetke!

- Napokon imam mogućnost bez opterećenja putovati na ovakva natjecanja, veseliti se i u miru gledati utakmice, naravno, koliko je to moguće u miru gledati obzirom da mi ipak srce posebno kuca za brata kojeg iznimno volim - rekla nam je naša proslavljena atletičarka.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • Rikikiki 29.06.2021.

    Ona sam vrh u skokovina, brat u prvoj postavi... Jbt gledam ovi moji doma ne znaju kolut naprijed napraviti:) 

  • eltorbe 28.06.2021.

    Ja bi zabio

  • Mrgazd 28.06.2021.

    neka ti ga brat zabije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare