To je to što me zanima!

Blanka ne odlazi na Olimpijske igre: Nedostajalo je vremena...

Odgađala sam svoju odluku da otkažem London nadajući se čudu. Sada je izvjesno da moj nastup na Olimpijskim igrama nije realan, obznanila je odluku Blanka Vlašić
Vidi originalni članak

Iako se dugo potajno nadala kako će uspijeti sanirati ozljedu, najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić ipak neće putovati na Olimpijske igre u London! Splitska skakačica u vis u subotu je na svojoj službenoj stranici objavila ovu, ne toliko iznenađujuću vijest.

- Odgađala sam svoju odluku da otkažem London nadajući se čudu. Sada je izvjesno da moj nastup na Olimpijskim igrama nije realan - rekla je Vlašić i objasnila razloge odustajanja:

- Stanje sa mojim skočnim zglobom i ahilovom tetivom je sve bolje i bolje, a treninzi su sve kompleksniji. Vrijeme je ono što mi nedostaje. Da se nije  dogodila infekcija, koja me vratila na početak, vjerojatno bih uspjela potpuno sanirati ozljedu i pripremiti se za nastup na igrama.  Iza mene su tri nastupa na Olimpijskim igrama, a želja mi je da sudjelujem i u Brazilu i barem još na jednim nakon njega. 

Višestruka svjetska prvakinja i olimpijska viceprvakinja nije obeshrabrena i tvrdi da neće lako odustati od novih izazova u karijeri.

- Osjećam da još imam što-šta reći na skakalištima diljem svijeta i ovu situaciju prihvaćam kao priliku za novi početak. Zahvaljujem svima koji su mi u ovoj okolnosti pomogli, a svojim kolegicama i kolegama želim da u Londonu ostvare svoje sportske snove.

Podsjetimo, Blankin nastup na Igrama došao je u pitanje nakon što se prije gotovo dva mjeseca zarazila bakterijom stafilokokom tijekom operacije lijeve noge. Zbog toga rana nije zarastala u predviđenom vremenu pa je morala piti antibiotike.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • starac62 22.08.2012.

    Blanki je sigurno najteže, međutim čudno mi je da netko ide na takvu operaciju 3 mjeseca prije Olimpijade, a znalo se za povredu još prošle godine. Zašto gospodin Vlašić pošteno ne rpizna da je on jedini krivac jer Blanka je trebal biti operirana u jenes prošle godine, a ne da "šeta" po Dubaju ili ne znam već gdje. Ne postoji sportaš koji se od takve operacije može oporavi i doći u natjecateljsku formu u roku 3 mjeseca. To su gluposti.

  • Medvescak_Zagreb 17.07.2012.

    Zasto je to napravila? Pa zato sto vise nemoze biti onakva kakva je,i ima sada dobre 2,3 konkurencije i boji se velikog neuspijeha...malo logicno razmisljajte ljudi moji...nemam nista protiv nje obozavam ju i radujem se svaki puta kada osvoji zlato na nekakvom natjecanju,ali sada se ona boji neuspijeha i zato je to napravila...

  • croman 1899 16.07.2012.

    najbolja svjetska atleticarka i jedino sigurno zlato za hrvatsku velika

Komentiraj...
Vidi sve komentare