Obavijesti

Sport

Komentari 128

Blanka ne odlazi na Olimpijske igre: Nedostajalo je vremena...

Blanka ne odlazi na Olimpijske igre: Nedostajalo je vremena...
1

Odgađala sam svoju odluku da otkažem London nadajući se čudu. Sada je izvjesno da moj nastup na Olimpijskim igrama nije realan, obznanila je odluku Blanka Vlašić

VIDEO

Iako se dugo potajno nadala kako će uspijeti sanirati ozljedu, najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić ipak neće putovati na Olimpijske igre u London! Splitska skakačica u vis u subotu je na svojoj službenoj stranici objavila ovu, ne toliko iznenađujuću vijest.

- Odgađala sam svoju odluku da otkažem London nadajući se čudu. Sada je izvjesno da moj nastup na Olimpijskim igrama nije realan - rekla je Vlašić i objasnila razloge odustajanja:

- Stanje sa mojim skočnim zglobom i ahilovom tetivom je sve bolje i bolje, a treninzi su sve kompleksniji. Vrijeme je ono što mi nedostaje. Da se nije  dogodila infekcija, koja me vratila na početak, vjerojatno bih uspjela potpuno sanirati ozljedu i pripremiti se za nastup na igrama.  Iza mene su tri nastupa na Olimpijskim igrama, a želja mi je da sudjelujem i u Brazilu i barem još na jednim nakon njega. 

Višestruka svjetska prvakinja i olimpijska viceprvakinja nije obeshrabrena i tvrdi da neće lako odustati od novih izazova u karijeri.

- Osjećam da još imam što-šta reći na skakalištima diljem svijeta i ovu situaciju prihvaćam kao priliku za novi početak. Zahvaljujem svima koji su mi u ovoj okolnosti pomogli, a svojim kolegicama i kolegama želim da u Londonu ostvare svoje sportske snove.

Podsjetimo, Blankin nastup na Igrama došao je u pitanje nakon što se prije gotovo dva mjeseca zarazila bakterijom stafilokokom tijekom operacije lijeve noge. Zbog toga rana nije zarastala u predviđenom vremenu pa je morala piti antibiotike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...