To je to što me zanima!

Blatter: Jabulani je loša onima koji je napucavaju

Dobra je momčadima koje je koriste na ispravan način. Reprezentacije kao Njemačka, Španjolska ili Nizozemska, imaju uspjeha, izjavio je Blatter
Vidi originalni članak

Adidasova Jabulani lopta o kojoj se tijekom SP-a u JAR-u priča koliko i o vuvuzelama, a oboje u negativnom kontekstu, ima i svog zagovornika. Za riječ se javio predsjednik Međunarodne nogometne federacije Sepp Blatter. Najokrugliju loptu svih vremena osporilo je čak i NASA-ino istraživanje, no Blatter kaže:
- Čujemo što se priča, ali ta je lopta sjajna.
Nakon generalne ocjene Blatter je pokušao i obraniti svoj stav.
- Dobra je momčadima koje je koriste na ispravan način i drže je na travi. Takve reprezentacije, poput Njemačke, Španjolske ili Nizozemske, imaju uspjeha. Za razliku od onih koji napucavaju. Njima je loptu teško kontrolirati - zaključio je prvi čovjek Fifa-e.
Blatter je dodao da će na sastanku u listopadu odlučivati o uvođenju gol-tehnologije.
- Vidjeli smo i na ovom turniru da je ponekad jako teško precizno odrediti je li lopta prešla gol-liniju ili nije. Zbog takvih slučajeva, posebno igranja Luisa Suareza rukom ispred gola u 122. minuti utakmice, na sastanku ćemo raspravljati o uvođenju tehnologije - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • šetač 09.07.2010.

    reče čovjek koji uz Platinija ubi u nama svu ljubav prema nogometu. Napravio od FIFA-e kriminalnu organizaciju i sad se pametari.

  • gerhard 09.07.2010.

    Nije lopta kriva što je lopta, ni Englezi, Francuzi i slični što ne znaju što je momčad. Dečkići kojima plaćaju milijune moraju nekako opravdati svoju traljavu igru. Kriv trener, kriv sudac, kriva trava, krivo vrijeme, krive kopačke, krive vuvuzele, kriva lopta. Svi krivi samo oni ne.

  • Shasho 09.07.2010.

    A nego kaj bi trebali, pomilovat je penisom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare