To je to što me zanima!

Blatter: Neće biti snimki, samo kamere na gol-crti

Sve dok sam ja na funkciji predsjednika bit će tako. Moje se mišljenje o uporabi tehnologije u nogometu nije promijenilo, kaže predsjednik Fife
Vidi originalni članak

Predsjednik Međunarodne nogometne federacije Sepp Blatter najavio je da će FIFA-in odbor na listopadskom zasjedanju raspravljati o uvođenju video-tehnologije u nogomet.
- Pitanje kamera na gol-crti bit će dio dnevnog reda - kazao je prvi čovjek svjetskoga nogometa, koji je uvijek njegovao ideju o nogomet kakav jest, odbacujući drastičnije promjene u igri koju svijet poznaje.
- Sve dok sam ja na funkciji predsjednika koristit će se samo tehnologija na gol-crti i nikakve snimke neće se koristiti - izjavio je Blatter prije četiri godine, a sada ponovio:
- Moje se mišljenje o uporabi tehnologije u nogometu nije promijenilo. Uvijek sam govorio da bismo koristili sustav koji je jednostavan i precizan, no takvoga još uvijek nemamo.
Unatoč tomu što je video-tehnologija vrlo dobro uklopljena u mnoge sportove, Blatter je uvijek ponavljao da njome ne želi utjecati na tijek igre. Poništeni gol Franka Lamparda Njemačkoj na SP-u "otvorio mu je oči", pa je izjavio da je stiglo vrijeme da se o tome "ponovno razmisli".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • technopunk 11.08.2010.

    Prdonja stari konzervativni!

  • ducy18vk 11.08.2010.

    ja se slazem s njim dosta su kamere na gol crti ,snimke sve to bio bi cirkus :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare