To je to što me zanima!

Boatenga 'pokopao' internet: 'Lomljenje leđa' je tema br. 1

Lionel Messi 'slomio' je Boatenga poput grančice pred milijunskim auditorijem, a internet je dan nakon toga praktički 'poludio' od sprdanja Bayernovog stopera...
Vidi originalni članak

Jerome Boateng je vjerojatno i sam u trenutku kada je padao na travu Nou Campa, 'slomljene kralježnice', pomislio: 'Oh, ne, ovome neće biti kraja'. 

I bio je u pravu. Njemačkom 26-godišnjem reprezentativcu dogodila se najgora noćna mora svakoga braniča. 

Lionel Messi 'slomio' ga je poput grančice pred milijunskim auditorijem, a internet je dan nakon toga praktički 'poludio' od sprdanja stopera Bayerna, ali i slavljenja genijalnosti napadača Barcelone.

- Način na koji je Boateng pao je smiješan, ali tako je to. Sam se doveo u takvu situaciju - rekao je poluozbiljni Henry na Skyju. 

Ostali nisu bili tako pristojni...

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 07.05.2015.

    Evo sad zamislite uzvrat kako ce Boateng biti napaljen radi oovoga svega...polomi Messiju nogu i sve to jer novine sprdaju covjeka da gga je "Osramotio"....pa igrajte vi nogomet da vas gleda 100k ljudi i jos 5 miliona na tv-u a da ne napravite gresku...

  • Joker 🃏 07.05.2015.

    Boateng stvarno nema sreće, odličan branič i sad će bit ismijavan.

  • Holger Goodstuber 07.05.2015.

    Boateng je jako dobar stoper, jedan od najboljih na svijetu zapravo što je dokazao igrama u reprezentaciji i Juppovom Bayernu. Ono sinoć je ispalo smiješno, ali Messi je klasa za sebe pa mu nemaš što zamjerit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare