To je to što me zanima!

Bob Sapp stigao u Dubrovnik: Grdosija je došla u papučama

Bivša K-1 zvijezda doputovala je u Hrvatsku, gdje će sudjelovati u Noći gladijatora. Borit će se protiv hrvatskog borca hrvatskog borca Mare Peraka u Gospinu polju
Vidi originalni članak

Jedanput sam bio u Splitu. I bilo mi je lijepo. Zato sam sretan što sam opet u Hrvatskoj, rekao je Bob Sapp nakon dolaska u Dubrovnik.

Glavna zvijezda Noći gladijatora spremno je, u natikačama i bermudama (!), pozirala svim zainteresiranim fotografima, ali i turistima. Bivša K-1 zvijezda borit će se u petak u sportskoj dvorani u Gospinu polju, a protivnik mu je Maro Perak.

- Veselim se borbi i pobjedi. Istina, optimističan sam iako baš i nisam imao uspjeha protiv hrvatskih boraca - izjavio je 37-godišnji borac iz Colorado Springsa.

Dobro se informirao o protivniku.

- Znam da je Maro bivši judaš. Kad primi nekoliko mojih udaraca, mislim da će sve biti brzo gotovo. Perak, čekam te, imam za tebe posebno iznenađenje - rekao je Sapp u dubrovačkoj zračnoj luci Ćilipi.

Početak spektakla je u 19 sati. Obožavatelji borilačkih vještina vidjet će ukupno 11 borbi, a u ring će i žene. Sapp je upozorio svog protivnika.

- Promijenio sam način treniranja, u petak ćete vidjeti sasvim drukčiju ‘zvijer’. Baš se veselim ovoj pobjedi - najavio je samouvjereni Bob.

Brojna hrvatska publika pamti Amerikanca iz travnja 2003. godine, kad je poslužio kao “topovsko meso” tad sjajnome Mirku Filipoviću. Sapp je pao već u prvoj rundi.

- Došao je kraj mojim porazima od Hrvata - upozorava div iz SAD-a.

170 kilograma

težak je Sapp, koji u 42 borbe ima 21 pobjedu

196 centimetara

visoka je grdosija, koja je aktivna od 2002. godine

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 14.12.2011.

    sjecam se kad je ga mirko sjebo

  • ping-pong 14.12.2011.

    Ne znam šta reći! Gledao sam nedavno kako ga je jedan klinac pobjedio. Izmorio ga je i samo seriju za serijom. Sramota, dva zamaha u prazno i već ostane bez zraka. Dubrovnik je uz Pulu, Poreč, Zadar,Zagreb najjači grad u ultimateu. A za K1 bi Zelg ili Komšić bili idealni!!

  • mario191 14.12.2011.

    dođi burek k meni da te ja izlupam !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare