To je to što me zanima!

Boban: Balotelli ne bi smio biti u središtu priča prije derbija

U nedjelju je u talijanskoj Seriji A na rasporedu veliki gradski milanski derbi. Na San Siru će s jedne strane stajati nogometaši Intera, a s druge igrači Milana...
Vidi originalni članak

Atmosferu je prije velikog milanskog derbija dodatno potpirila predstava Milana tijekom tjedna, koji je s 2-0 svladao vjerojatno najbolji sastav na svijetu, Barcelonu, u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka.

Inače, uoči derbija se najviše priča o Mariju Balotelliju koji je nekada nosio dres gradskog suparnika Intera. Po dolasku iz Manchester Cityja Balotelli je postigao četiri gola u tri prvenstvene utakmice Milana, odnosno, zabio je četiri od zadnjih pet golova Milana.

Legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban, i bivši igrač Milana, ne misli, pak, da bi trebalo toliko glorificirati Balotellijevu ulogu u ovom meču.

- Istina je, on je igrao u Interu, ali tamo zbilja nije ostavio duboki trag. Povijest Intera ga neće pamtiti. On je daleko od Paola Maldinija ili Javiera Zanettija. To su nogometaši koji su obilježili povijest ta dva kluba, ali su i imali bitne uloge u svim tim derbijima - rekao je Boban.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chelseaMG 23.02.2013.

    zašto ne? od kada je mario došo milan niže odlične rezultate, a baloteli zabija.

  • angry bird 23.02.2013.

    Zbog ovih izjava te volimo Zvone,gospodin na terenu,gospodin u životu,kapa do poda

  • macak599 23.02.2013.

    super mario sutra dva gola,pa nek kenja tko hoce

Komentiraj...
Vidi sve komentare