To je to što me zanima!

Boban mora mijenjati na klupi Milana, 'vatrogasac' Ševčenko?

Nogometaši Milana su porazom protiv Fiorentine (3-1) nastavili 'crni niz' u novoj sezoni pod vodstvom Marca Giampaola. Nalaze se na 16. mjestu ljestvice sa šest bodova iz šest kola, a Boban će možda mijenjati trenera
Vidi originalni članak

Pod imperativom osvajanja sedam bodova u utakmicama s TorinomFiorentinom Genoom, trener Milana Marco Giampaolo još je i prije susreta s Fiorentinom osjećao da je bivši. Izgubio je od Torina (2-1), izgubio je i od Fiorentine (3-1), a u talijanskim medijima već se naširoko spominju imena koja bi ga mogla zamijeniti.

MILAN - FIORENTINA 1-3 Debakl Milana: 'Dokle moramo gledati ovaj užas i katastrofu?'

Prema zadnjem pisanju Tuttomercata, prvi je kandidat za klupu 'rossonerra' ukrajinska legenda Andrij Ševčenko (43). Ukrajinac je jučer proslavio rođendan, a prema pisanju Talijana tada je počeo i pregovarati s talijansskim klubom. No, Ševčenko ima zgovor s reprezentacijom Ukrajine do lipnja 2020. godine te je vodeći i bez poraza u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. s četiri pobjede i remijem u pet utakmica.

Ako to ne uspije, u 'rezervi' je još uvijek Massimiliano Allegri, a ako to ne uspije, Paolo Maldini Zvonimir Boban na klupi bi rado vidjeli Luciana Spallettija. Podsjetimo, Max Allegri je s Milanom osvojio posljednju Serie A prije nego je krenula dugogodišnja dominacija Juventusa. A Ševčenko je odlučujućim golom u raspucavanju penala donio trofej Lige prvaka Milanu 2003. godine.

-  Dokle ćemo više morati gledati ovaj užas i katastrofu od igre? Godinama isto, a pomaka nigdje. Ili dovedite trenera koji zaslužuje klupu Milana ili ćemo od velikana postati predmet sprdnje. Ako već nije kasno... - napisao je obožavatelj Milana na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • crowal 30.09.2019.

    Nema šanse, Ševa želi odnijeti Ukrajinu na Euro

  • Frenkyy 30.09.2019.

    Baš se vide pozitivni koraci od kad je Boban došao u Milan ;-))

  • arow 30.09.2019.

    Ako ne potjeraju i Bobana

Komentiraj...
Vidi sve komentare