Obavijesti

Sport

Komentari 48

Debakl Milana: 'Dokle moramo gledati ovaj užas i katastrofu?'

Debakl Milana: 'Dokle moramo gledati ovaj užas i katastrofu?'
1

Naš Ante Rebić nije ulazio u igru što je još jedna enigma Giampaolovih odabira premda su u ovoj utakmici igrala čak petorica igrača koja su stigla u prošlom prijelaznom roku (Theo, Bennacer, Leao, Krunić i Duarte)

VIDEO

Milan nastavlja s očajnim predstavama i crnim danima ne nazire se kraj. S hororom od igre koju sedmerostruki europski prvak igra, ne bi bio u top 5 niti u HNL-u, a ono što je ostalo od nekad europskog velikana danas je samo - ime.

Fiorentina je na punom San Siru u derbiju 6. kola slavila s velikih 3-1, Franck Ribery još je jednom pokazao koliki je majstor bez obzira što na leđima nosi 37 godina, a Milanovu nevolju najbolje je dočarao crveni karton Musacchija u 55. minuti.

Pod imperativom osvajanja sedam bodova u utakmicama s Torinom, Fiorentinom i Genoom, trener Marco Giampaolo još je i prije današnjeg susreta s Fiorentinom osjećao da je bivši. Izgubio je od Torina, izgubio je i od Fiorentine, a u talijanskim medijima već se naširoko spominju imena koja bi ga mogla zamijeniti.

Tako je prvi plan vratiti Massimiliana Allegrija, a ako to ne uspije, Paolo Maldini i Zvonimir Boban na klupi bi rado vidjeli Luciana Spallettija. Ipak, prva i najveća želja je Max Allegri, koji je s Milanom osvojio posljednju Serie A prije nego je krenula dugogodišnja dominacija Juventusa.

Fiorentina je povela već u 14. minuti golom Pulgara iz penala nakon što je faul napravio Bennacer. U 55. minuti dogodio se trenutak koji je prelomio utakmicu. Musacchio je dobio izravni crveni karton nakon pregledavanja VAR-a i Milan se od tog šoka više nije oporavio.

Uslijedio je gol Castrovillija za 2-0 u 66. minuti, Chiesa je u 70. promašio penal, tj. obranio mu je Donnarumma, da bi Ribery u 78. ipak povisio prednost na 3-0 sjajnim solo golom.

Leao je zabio sjajan počasni gol za Milan samo dvije minute kasnije nakon što je driblinzima ispremiješao obranu 'viola' i postigao svoj prvijenac u slavnom dresu 'rossonera'.

Naš Ante Rebić nije ulazio u igru što je još jedna enigma Giampaolovih odabira premda su u ovoj utakmici igrala čak petorica igrača koja su stigla u prošlom prijelaznom roku (Theo, Bennacer, Leao, Krunić i Duarte).

Cijelo okruženje oko Milana i njihova igra može se zaokružiti komentarom jednog vatrenog obožavatelja na Twitteru.

- Dokle ćemo više morati gledati ovaj užas i katastrofu od igre? Godinama isto, a pomaka nigdje. Ili dovedite trenera koji zaslužuje klupu Milana ili ćemo od velikana postati predmet sprdnje. Ako već nije kasno...

Pokretanje videa...

02:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi