To je to što me zanima!

Bobanova 20 godina mlađa djevojka postala je doktorica

Nova djevojka proslavljenog Dinamovog kapetana Zvonimira Bobana obranila je doktorsku disertaciju u kreaciji hrvatskog dizajnera 'Delight luxury' koji je stomatologinji čestitao na uspjehu
Vidi originalni članak

Legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban (53) i njegova sada već bivša supruga Leonarda, razdvojili su se nakon 28 godina braka.

POGLEDAJTE VIDEO: Rastava Zvonimira i Leonarde Boban

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proslavljeni kapetan Dinama nije dugo čekao te je nakon dva mjeseca od rastave završio u zagrljaju 20 godina mlađe stomatologinje Marijane Gikić (33). 

Inače rodom iz Bihaća, Marijana je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine, a iste godine upisala je Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine. Specijalizaciju iz stomatološke protetike započela je 2015. godine, a sada je obranila doktorsku disertaciju na temu "Usporedba učinkovitosti edukacijske intervencije s kineziterapijom i stabilizacijske udlage u liječenju temporomandibularnih poremećaja".

Tome se pohvalio hrvatski dizajner 'Delight luxury' koji je na društvenim mrežama objavio Marijaninu fotografiju s obrane. 

"Naša draga klijentica Marijana Gikić obranila je doktorsku disertaciju u našem odijelu. Čestitke doktorice", napisali su na službenom Instagram profilu. 

Fotografi su inače ranije bivšeg 'vatrenog' i Marijanu snimili kako uživaju u njegovoj obiteljskoj kući na Braču gdje je navodno do sada upoznala i članove njegove obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • BROKRO 14.10.2021.

    vidijet ces rezultat svega za jedno deset godina ,onda ces znati dali si bio upravu ili ne ali pretezno je kasno!

  • Buffer 13.10.2021.

    još jedna "azil-dama" koja je pristala na igrokaz...  stvarno je obranila "disertaciju"... 

  • lana2311 13.10.2021.

    Lijepa je Marijana, a istina dosta slici Leonardi. Sretno im svima

Komentiraj...
Vidi sve komentare