To je to što me zanima!

Boca potvrdila dolazak Téveza tijekom utakmice: Mandži #10?

Napadač argentinske nogometne reprezentacije Carlos Tévez (31) nakon 11 godina odsutnosti vraća se u Bocu Juniors zaključiti karijeru. Ostavio je slobodnu 'desetku'
Vidi originalni članak

Carlos Tévez zamijenio je Sergija Agüera u 73. minuti četvrtfinalne utakmice Copa Américe između Argentine i Kolumbije, a Boca Juniors na društvenim je mrežama objavila je povratak El Apachea u matični klub.

Jedanaest godina nakon što je napustio klub iz Buenos Airesa, sada već bivši napadač Juventusa vraća se u domovinu zaključiti karijeru. Zabio je sinoć pobjednički gol u raspucavanju za prolazak "gauča" u polufinale Cope, bila je to uistinu Carlitosova noć za slavlje.

- Povratak Carlosa Téveza u izvanrednom trenutku njegove karijere fantastična je vijest za sve partnere i navijače Boce i argentinskog nogometa. Carlosova prisutnost poboljšat će kvalitetu sjajne momčadi koju imamo - izjavio je predsjednik Boce Daniel Angelici.

Prošle je sezone Tévez postigao 20 golova u talijanskom prvenstvu pomogavši Juveu da dođe do naslova prvaka, a dodao je i sedam u sezoni u kojoj su "bianconeri" postali doprvaci Europe.

Odlaskom iz kluba ostavio je broj 10 na dresu slobodnim, pa bi ga od iduće sezone mogao preuzeti njegov nasljednik u torinskom klubu, Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • samo pošteno_1 27.06.2015.

    Najzesci je bar tako tvoja mama kaze kod nje u krevetu.

  • El Tractor 27.06.2015.

    Odličan napadač koji eksplodira kad je najpotrebnije, u Unitedu vrlo dobar, u Juventusu odličan...šteta šta napušta europu, jer držim da je mogao još odigrati sezonu-dvije.

  • pravda8 27.06.2015.

    Mandzo treba uzeti 99 i svi sretni i zadovoljni, neka proda sto vise dresova ali s brojem kojeg nitko do sada nije nosio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare