To je to što me zanima!

Bočkaj i Emreli prijavljeni su za Europu, nema više Duje Čopa...

Određene promjene u igračkom kadru za šesnaestinu finala Europske lige napravila je i Sevilla, njihov je trener Julen Lopetegui aktivirao najnovija pojačanja Martiala i Coronu
Vidi originalni članak

U Maksimiru su sve ozbiljnije pripremaju za 17. veljače i gostovanje u Sevilli. Željko Kopić već tjednima razmišlja o načinu na koji će se "modri" predstaviti u Španjolskoj, a Zagrepčani su do srijede u ponoć trebali na adresu Uefe poslati najnoviji popis igrača s kojima će zaigrati u šesnaestini finala Europske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I da, tu ima određenih promjena, na njemu se više ne nalaze Marin Leovac i Duje Čop, a tu su Petar Bočkaj i Mahir Emreli. Određene igračke promjene napravljene su i u Andaluziji čiji je trener Julen Lopetegui za ovu fazu natjecanja aktivirao dva najnovija pojačanja, ofenzivce Jesusa Coronu i Anthonyja Martiala.

Tržišna vrijednost Seville prema Transfermarktu iznosi 424 milijuna eura, dok Zagrepčani tu vrijede "tek" 101 milijun eura. Prvi dvoboj ovih momčadi na rasporedu je 17. veljače u Sevilli, dok će se maksimirski uzvrat odigrati 24. veljače.

Dinamova popis igrača za Europu: Livaković, Zagorac, Čavlina, Moharrami, Štefulj, Lauritsen, Ristovski, Theophile-Catherine, Šutalo, Perić, Dilaver, Bočkaj, Ademi, Ivanušec, Tolić, Mišić, Bulat, Šaranić, Franjić, Duvnjak, Tomek, Baturina, Gojak, Andrić, Petković, Jurić, Menalo, Emreli, Špikić, Oršić

- u odnosu na prvi dio sezone više nema Horkaša, Leovca, Vasilja i Čopa

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Janka Puszta 2 04.02.2022.

    Fora je kaj niti jedan od navijača više nije kajkavec, a staro ime Zagrebačko, ponos grad Zagreba. Kakav klub, takvi i tkz. navijači. Stadion prazan, predsjednik na tjeralici, njegov brat također. Zadnji pokušaj Dr. Tuđmana da objasni ekipi, da je Dinamo sovjetski naziv za jedan klub, ali kaj moreš objasniti današnjim navijačima, kad su im starci došli u HR u opancima.

  • 04.02.2022.

    A kako su svrš kad je Čop potpisao za Dinamo prošlo ljeto hahaha čovjek se malo došao odmorit, briga njega za klub

  • Trump Jong Un 04.02.2022.

    Kamo je otišao Čuje Dop ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare