To je to što me zanima!

Bočkaj za 21. rođendan zabio gol s 35 metara za bod Osijeka

Petar Bočkaj u 83. je minuti izveo slobodan udarac s više od 30 metara, a lopta je odskočila pa golmanu Ivušiću prošla kroz ruke i noge
Vidi originalni članak

Osijek je i u 2. kolu osvojio mršav bod kod momčadi kojoj se predviđa(la) borba za ostanak. Najprije je europskom Osijeku Rudeš otkinuo dva, a sada i Istra, pa Zekićeva družina već zaostaje četiri boda za Rijekom i Dinamom.

Osijekov je trener Zoran Zekić opet izmiješao sastav, u prvih 11 nisu bili Škorić, Ejupi, Bočkaj, Grezda... Momčad je isplanirala ostati u Puli i odande u srijedu put Eindhovena.

I kao i u prvom kolu protiv Rudeša, taj kombinirani sastav nije se proslavio. Ovaj put počeli su: Malenica - Šorša, Lesjak, Barać, Barišić - Lopa, Pušić, Mudražija, Jambor - Boban, Perošević.

Već u drugoj minuti Ukrahinac Matjaž izbio je sam pred Osijekova golmana Malenicu, koji je obranio - glavom.

U 27. Istra je povela. Nakon ubačaja Miloša, Matjaž je prebacio glavom na drugu stranu, gdje je bio Nikola Maksimović i mirno pogodio.

Osijek u prvom dijelu nije stvorio ni šansu. U drugom je počeo pritiskati, ali i taj bod osvojio je vrlo sretno.

Petar Bočkaj u 83. je minuti izveo slobodan udarac s više od 30 metara, a lopta je odskočila pa golmanu Ivušiću prošla kroz ruke i noge!?

Zanimljivo, Bočkaju je danas 21. rođendan. Krasan je dar dobio od Ivušića ... Još je jednu šansu imao Grezda u 86. minuti, a za Istru je zaigrao Dino Halilović, Alenov brat i bivši junior Dinama.

Tako su se nakon dva kola Rijeka i Dinamo već odvojili kao jedine momčadi s maksimalnih šest bodova. Dok Osijek plaća danak Europi pri dnu, s tek dva boda.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • josip174 24.07.2017.

    Na Rudežima i istrama se dobijaju prvenstva... Veliki klubovi si mogu priuštiti mix sastave kada nekoga odmaraju a Osijek to na žalost još ne. Te stvari ne idu preko noći i neke stvari se ne mogu kupiti novcem. Jednostavno treba vremena da sve u ovom novom Osijeku sjedne na mjesto.

  • f14 24.07.2017.

    Ovaj Ivušić, kakva tragedija od golmana, jedno vrijeme je na fejsu stalno iskakala reklama njegove kao official stranice, a momak ne bi branio u Fešku iz Feričanaca da ga netko ne gura, ali džaba, toliku rupu ne možeš gurati dalje od Istre. Inače, ništa osobno protiv momka, želim mu svu sreću da me razuvjeri.

  • nestimene 24.07.2017.

    Gol smiješan a igra Osijeka na početku sezone za rubriku vjerovali ili ne,strašno,smiješno,žalosno. Jedino realno riješenje za spas sezone već na početku same je odlazak Zekića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare