Obavijesti

Sport

Komentari 14

Bočkaj za 21. rođendan zabio gol s 35 metara za bod Osijeka

Bočkaj za 21. rođendan zabio gol s 35 metara za bod Osijeka
1

Petar Bočkaj u 83. je minuti izveo slobodan udarac s više od 30 metara, a lopta je odskočila pa golmanu Ivušiću prošla kroz ruke i noge

VIDEO

Osijek je i u 2. kolu osvojio mršav bod kod momčadi kojoj se predviđa(la) borba za ostanak. Najprije je europskom Osijeku Rudeš otkinuo dva, a sada i Istra, pa Zekićeva družina već zaostaje četiri boda za Rijekom i Dinamom.

Osijekov je trener Zoran Zekić opet izmiješao sastav, u prvih 11 nisu bili Škorić, Ejupi, Bočkaj, Grezda... Momčad je isplanirala ostati u Puli i odande u srijedu put Eindhovena.

I kao i u prvom kolu protiv Rudeša, taj kombinirani sastav nije se proslavio. Ovaj put počeli su: Malenica - Šorša, Lesjak, Barać, Barišić - Lopa, Pušić, Mudražija, Jambor - Boban, Perošević.

Već u drugoj minuti Ukrahinac Matjaž izbio je sam pred Osijekova golmana Malenicu, koji je obranio - glavom.

U 27. Istra je povela. Nakon ubačaja Miloša, Matjaž je prebacio glavom na drugu stranu, gdje je bio Nikola Maksimović i mirno pogodio.

Osijek u prvom dijelu nije stvorio ni šansu. U drugom je počeo pritiskati, ali i taj bod osvojio je vrlo sretno.

Petar Bočkaj u 83. je minuti izveo slobodan udarac s više od 30 metara, a lopta je odskočila pa golmanu Ivušiću prošla kroz ruke i noge!?

Zanimljivo, Bočkaju je danas 21. rođendan. Krasan je dar dobio od Ivušića ... Još je jednu šansu imao Grezda u 86. minuti, a za Istru je zaigrao Dino Halilović, Alenov brat i bivši junior Dinama.

Tako su se nakon dva kola Rijeka i Dinamo već odvojili kao jedine momčadi s maksimalnih šest bodova. Dok Osijek plaća danak Europi pri dnu, s tek dva boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union