To je to što me zanima!

Bod kod 'fenjeraša': Barcine rezerve remizirale s Huescom

Ivan Rakitić nije bio ni na klupi, a njegova je momčad kod posljednjeg kluba u La ligi stigla do boda. Nisu se proslavile rezerve vodećih u Primeri prije uzvrata protiv Uniteda u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

U dvoboju 32. kola Primere lider Barcelona je u "šarenom" sastavu odigrala 0-0 kod "fenjeraša" Huesce. 

Barca je ovu utakmicu započela u pričuvnom sastavu, bez najvećih zvijezda koje je trener Valverde odlučio odmarati za utakmicu Lige prvaka s Manchester Unitedom u utorak. Tako su od prve minute zaigrali Todibo, Murillo, Wagué, Aleña, Vidal, Puig, Malcom, Boateng i Dembélé.

Ranije je Espanyol kod kuće dobio Alaves s 2-1. Pedrosa (19) i Laguardia (47ag) su pogodili za domaćina, a Calleri (56) za Alaves. 

Barca vodi s 74 boda, a Huesca je zadnja s 25, pet bodova od 'spasa'. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nogofil 14.04.2019.

    Nitko da pohvali ili bar spomene malog Puiga. Mnoge proglašuju nasljednikom Inieste, a on jedini ima za to uvjete. Naravno, ako uspije fizički ojačti. Mada, iskreno mislim da se Iniestu niti neda nasljediti.

  • sena2 14.04.2019.

    Nitko ne pljuje po Valverdeu jer je veliki strucnjak,i ne preziva se Kovac!Cisto licemjerje citaoca 24 sata..Di su velicine sa po 20 profila da osude potez trenera Barce?Sakrili se leptirici!Ili su mu se napunile gace od uzvrata sa Unitedom

  • DominikLivakovic1 13.04.2019.

    Bemti kako mi izbiše 2000kn iz džepa. Polakomio sam se na kvotu. Znao sam da kreću s 3-4 igrača iz druge postave, znao sam da će biti tijesno, ali opet mislim se, pa to je Barca, moraju dobiti Huescu. Pa čak pogodim i Spal 1X, šugavi Milan da će dobiti, i onda me moja Barca sruši. Nikada više na Barcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare