To je to što me zanima!

Bodrite Cedevitu u pohodu na novo slavlje protiv Darušafake

Cedevita u sljedeći četvrtak, 3. ožujka od 19 sati igra utakmicu devetog kola skupine E Topa 16 Eurolige. Protivnik u Draženovu domu momčad je Darušafake koju su svladali u Istanbulu
Vidi originalni članak

U prvoj gostujućoj utakmici Topa 16 Eurolige u povijesti kluba košarkaši Cedevite u Istanbulu su pobijedili Darušafaku 79-72 i izborili četvrto slavlje na strani u ovoj sezoni. Dva mjeseca poslije, sljedeći četvrtak, turski sastav dolazi na uzvrat u Zagreb.

Sastav Veljka Mršića želi prekinuti seriju od četiri poraza u elitnom košarkaškom natjecanju. Darušafaka je, pak, vrlo loše otvorila Top 16 i zaredala s četiri poraza, no u zadnja tri kola slavila je dvaput, posljednji put protiv Unicaje na svom parketu.

Obje momčadi imaju omjer od dvije pobjede i šest poraza i žele se priključiti borbi za više pozicije koje bi im mogle jamčiti nastavak natjecanja u Europi. Preduvjeti su to za borbenu utakmicu u Domu Dražena Petrovića u četvrtak, 3. ožujka od 19 sati.

Nakon gostovanja u ABA ligi kod Partizana u ponedjeljak u Beogradu, bit će to prilika za sve navijače i prijatelje hrvatskog prvaka da pozdrave košarkaše Cedevite nakon što su u sjajnoj atmosferi zadarskog Višnjika osvojili Kup Krešimira Ćosića.

Ulaznice za utakmicu Cedevita-Darušafaka po cijenama od 20 do 80 kuna možete kupiti u sustavu Eventim.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • danec 03.03.2016.

    sve letim njih da bodrim. bojkotujem i sokove

  • mladić_zg 02.03.2016.

    umjetan klub....nek se ugledaju na partizan koji je bio pred financijskim bankrotom ali uz najbolje navijače u europi su ih pregazili prošlu tekmu....

  • El Tractor 02.03.2016.

    Napitak i ništa više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare