To je to što me zanima!

Bogdanović mora na operaciju, za njega je ova sezona gotova!

Bogdanović je od siječnja igrao sa ozljedom ruke i u velikim bolovima pa je odlučeno da se stvar riješi operacijom. U 64 odigrane dosad odigrane utakmice zabijao je prosječno 20 poena
Vidi originalni članak

Ako se NBA sezona i nastavi, našeg majstora Bojana Bogdanovića (31) na parketu nećemo gledati prije početka 2020/21-e jer mora na operaciju ruke i za njega je ova sezona gotova!

POGLEDAJTE VIDEO: HRVATSKA NBA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijest je objavio najpouzdaniji od svih NBA izvora, kolega s ESPN-a, Adrian Wojnarowski:

- Krilo Utah Jazza Bojan Bogdanović podvrći će se operaciji koja i formalno znači kraj ove sezone za tog igrača. Očekuje se potpuni oporavak do početka sljedeće sezone - javlja Woj.

- Bogdanović je sa ozljedom ruke igrao od siječnja. Igrao je uz velike bolove pa je odlučeno da se stvar riješi operacijom.

Jazzeri su četvrta momčad NBA Zapada, a Bogdanović je u 64 odigrane dosad odigrane utakmice zabijao prosječno 20 poena u 33 minute na parketu, uz četiri skoka i dvije asistencije po utakmici.

Bogdanović će operirati zglob desnog zapešća. Hrvatsku košarkašku reprezentaciju u Splitu čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju koje su odgođene za ljeto 2021. godine.

Bogdanović je prošlog ljeta sa Utah Jazzerima potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 73 milijuna dolara i uz Donovana Mitchella i francuskog 'korona genijalca' Rudyja Goberta najvažniji je igrač momčadi koju još nose Mike ConleyJordan ClarksonJoe Ingles.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivica067 18.05.2020.

    Zaležao je ruku... hahhaaha

  • Stiv_Maden 18.05.2020.

    Sta je toliko cekao, mogao je prije 2 mjeseca otici na operaciju kad je bilo jasno da su NBA liga i Olimpijske kvalifikacije otkazane...

  • grm123 18.05.2020.

    Ima li jos sta lose da se desi ove godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare