To je to što me zanima!

Bogdanović promašio šut za pobjedu, Utah završila sezonu

U idućem krugu Dallas ide na Phoenix kojemu je trebalo također šest utakmica da prođe New Orleans. Pelicansi su na svom terenu mogli izboriti majstoricu, ali povukao je Chris Paul
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović i Utah Jazz završili su sezonu. Dallas Mavericksi izbacili su društvo iz Salt Lake Cityja u prvom krugu doigravanja nakon šeste utakmice, pobijedivši u njoj 98-96.

Bogdanović je u svojim rukama doslovno imao sedmu utakmicu, najbolji hrvatski košarkaš u zadnjoj je sekundi imao šut za tricu, za pobjedu, ali nije pogodio. Dallas je prošao dalje uz 24 koša Luke Dončića, kao i Brunsona.

Mitchell je predvodio Utu s 23, dok je Bogdanović ostao na 19.

U idućem krugu Dallas ide na Phoenix kojemu je trebalo također šest utakmica da prođe New Orleans. Pelicansi su na svom terenu mogli izboriti majstoricu, ali povukao je Chris Paul s 33 koša i Sunsi su dobili 115-109.

Philadelphia je, pak, žestoko ugasila nadu Torontu pobijedivši u Kanadi 132-97 uz 33 koša Embiida. 76erse sada čeka Miami.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zukizuki 29.04.2022.

    Kada oni izgube 2 u kojima nije igrao Dončić nemaju se čemu nadati...

  • potparol .at.fr 29.04.2022.

    Ovako losa igra kroz sezonu drugacije nije ni mogla zavrsiti. Steta,pogubilo se sve sto su imali kroz proslu godinu i bice velikih promjena. Dobra analiza ce pokazati gdje je napravljena kobna greska u pripremama za sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare