To je to što me zanima!

Bogdanović razljutio trenera: Ne napada, ne zabija, u padu je

Ne može samo stajati i računati na to da će pogađati iz daljine. On mora zabijati, a zabijat će jedino ako bude napadao obruč, pojasnio je trener Brooklyn Netsa...
Vidi originalni članak

Nakon uvodnih deset utakmica u kojima je pokazao široki spektar svojih šuterskih sposobnosti, Bojan Bogdanović je u posljednje dvije utakmice u potpunosti zakazao i time naljutio trenera svojih Brooklyn Netsa, Lionela Hollinsa koji je do sada Bogdanovića stavljao u početnu petorku. 

- Bogdanović ne pogađa šuteve iz daljine, a ne želi napadati obruč. U padu je. Kada počne promašivati daleke šuteve dogodi se da utakmicu završi bez koša. Ako neće napadati obruč neće dobivati niti slobodna bacanja. Mora biti jači. Ne može samo stajati i računati na to da će pogađati iz daljine. On mora zabijati, a zabijat će samo ako bude napadao obruč - pojasnio je Hollins. 

Hrvatski je reprezentativac protiv Oklahome i San Antonija nije pogodio nijedan šut (0-12). Za ukupno 48 minuta postigao je samo pet koševa uz dva skoka i jednu asistenciju. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strmi007 24.11.2014.

    Nabaciti još mišića pa da može i probiti do obruča

  • optimusp300 24.11.2014.

    hahah upravo ovo jučer pričam frendu na kavi....pogotovo što znam da to ima i može...al ok,to je sve još stvar privikavanja i nije još opušten to se vidi..al i to će s vremenom doći na svoje,vjerujem!

  • wwww 24.11.2014.

    Gledao sam ga u par mečeva i vjerovatno ga trener želi malo "drznuti"ali se vidi da on nema taj ubitačni tempo što ga Nba utakmice nameću a i filozofija Nba je u odnosu na europsku košarku kao "nebo i zemlja"tako da treba tu vremena da se europski igrač navikne na taj ludi ritam a kad se navikneš tada si već zašao e neke godine i vjerovatno si promijenio 4 do 5 klubova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare