To je to što me zanima!

Bogdanović za debakl optužio Fibu! "To sve nema smisla..."

Nema smisla igrati na taj način. Slovenija je europski prvak pa neće na prvenstvo, i još neke kvalitetne reprezentacije su daleko od natjecanja, kao mi i Turska, rekao je Babo
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović u NBA ligi igra sezonu karijere, sinoć je opet za Pacerse zabio 22 poena, no izgledno je kako s hrvatskom reprezentacijom neće na Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

- Daleko smo od tog natjecanja, no nadam se da ćemo osigurati plasman, no bit će teško - započeo je Babo za košarkaški portal eurohoops.

Fiba je postavila čudan sistem kvalifikacija u kojemu solidan dio utakmica reprezentacije igraju bez najboljih igrača, a Bojan misli da to i nema previše smisla.

- To nema smisla. Nema smisla igrati na taj način. Slovenija je europski prvak pa neće na prvenstvo, i još neke kvalitetne reprezentacije su daleko od natjecanja, kao mi i Turska. Nema smisla igrati na taj način.

A nije Babo ni u krivu... Iako hrvatska košarka ima mnoštvo rupa, ovaj način kvalifikacija je sulud. Kako objasniti sistem u kojemu u kvalifikacijama igraju jedni igrači, a na natjecanju drugi!?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mlaped 12.12.2018.

    Bolje da Bojan objasni što se događalo ljetos kada smo sa najjačom reprezentacijom izgubili od Litve i Poljske! Zar je i za to kriva FIBA?

  • LebronJordan23 11.12.2018.

    Ajde bar ce se odmorit, a ne ovo samo on gine, dok ostali zgrcu pare i hlade...

  • 11.12.2018.

    nismo ni zaslužili da idemo na svjetsko prvenstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare