Obavijesti

Sport

Komentari 19

Babo Beretta - rešeta, Dončić svestran, Šiši? Savršen za dva!

Babo Beretta - rešeta, Dončić svestran, Šiši? Savršen za dva!
1

Od igrača iz regije, najbolji je bio Nikola Jokić, koji je s 27 poena, 12 skokova i šest asistencija protiv jednog od najčvršćih 'reketa' lige odveo Nuggetse do pobjede nad Grizzliesima 105-99

VIDEO

Bojan Bogdanović jednostavno ne staje... Babini Pacersi sinoć su nastavili s nizom pobjeda svladavši disfunkcionalne Washington Wizardse 109-101 te su sada na omjeru 17-10 koji ih stavlja na četvrto mjesto Istoka.

Babo? Samo još jedan dan u uredu! Zabio je 22 poena, imao sedam skokova, a tricu je šutirao tri od pet te tako pokazao da ima nade za povratak na tron najboljeg snajpera lige.

Uz Bojana momčad iz Indianapolisa predvodio je Myles Turner s 26 poena i 12 skokova, a razigravač Darren Collison bio je iznimno nesebičan pa je asistirao čak 17 puta! Na suprotnoj strani vukao je Bradley Beal, ali ciglana Washington nije mogla sama... Imao je Beal 30 poena, no šutirao je 10/27, pa su Wizardsi još dobro i prošli.

Šiši se vraća?

Naziru se neka sretnija vremena za Darija Šarića, koji u posljednjih pet susreta ima preko 54% s terena, a tricu šutira s čak 43,8% uspješnosti. Bio je Dario solidan i u sinoćnjem okršaju s Golden State Warriorsima koji su Timberwolvesi izgubili 108-116, a prvacima je stavio 13 koševa uz osam skokova u 31 minutu igre. Šut za dva? Šest od šest! Promašio je sve pokušaje za tri, no kad ne ide trojka, ide dvojka... Tko zna, možda se Dario ubrzo ugura i u startnu petorku. 

Prvake je predvodio nestvarni Stephen Curry s 38 poena, sedam skokova i šest asistencija, a solidno su bili i Klay Thompson (26 poena) te Kevin Durant (22 poena).

Svestrani HalleLuka

Luka Dončić sinoć i nije imao baš dobru večer. Šutirao je 2/11, tricu je imao nula od pet, a zabio je tek sedam poena. No itekako je bio koristan! Jedanaest skokova, devet asistencija, zamalo triple-double učinak. A nije bolje od toga ni trebalo, s obzirom na pobjedu Dallasa nad Orlando Magicom s čak 25 razlike!

Gosti s Floride nisu mogli pogoditi bačvu, a to je bilo dovoljno da Luka i društvo uzmu čak desetu pobjedu zaredom na domaćem terenu!

Nikolino zlatno grumenje

Denver Nuggetsi ove sezone napokon su napravili očekivani iskorak te s mladom jezgrom koju predvodi fenomenalni Nikola Jokić sinoć svladali Memphis Grizzliese 105-99. Ozljede? Nije ih briga. Fale im Will Barton, Gary Harris i Paul Millsap, sve ključni igrači momčadi, a zaigrali još uvijek nisu Isaiah Thomas ni novak Michael Porter Jr., a grumenje iz Colorada jednostavno gazi sve pred sobom.

Nikola je sinoć, zajedno s Masonom Plumleejem, s kojim je protiv visokih Grizzliesa započeo u petorci, jednog od boljih centara lige, Marca Gasola, ostavio na mizernih sedam poena, no raduje činjenica da je Španjolcu, koji je uvijek slovio za izvrsnog obrambenog igrača, kao i njegovom odličnom obrambenom suigraču, Joakimu Noahu, strpao 27 poena, uhvatio 12 skokova, a tomu je nadodao i šest asistencija. Klasični Jokić! 

Odličan je bio i Monte Morris, rezervni bek Nuggetsa, s 20 poena, šest skokova i pet asistencija s klupe.

Svi rezultati NBA lige

Indiana Pacers - Washington Wizards 109-101
Denver Nuggets - Memphis Grizzlies 105-99
Dallas Mavericks - Orlando Magic 101-76
Philadelphia 76ers - Detroit Pistons 116-102
Boston Celtics - New Orleans Pelicans 113-100
Chicago Bulls - Sacramento Kings 89-108
Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers 108-92 (Žižić nije igrao)
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz 122-113
Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 119-123 (Bender nije igrao)
Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 116-108
Los Angeles Lakers - Miami Heat 108-105 (Zubac nije igrao)
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve