To je to što me zanima!

Bojan: Neću gledati Slavena Bilića, "ubili" bi me navijači

Nije mi žao što me neće trenirati slavni Kidd u Netsima. Ali zato je u Fenerbahče stigao Željko Obradović i mi ciljamo osvojiti Euroligu, rekao je Bojan Bogdanović
Vidi originalni članak

24sata: Zašto vam je propao transfer u NBA ligu, Brooklyn Netse?

Želio sam ići, no pregovori su zapeli kod odštete. Fenerbahče je za mene previše tražio. No nisam razočaran što nisam otišao, nije mi žao.

24sata: Nije vam žao što nećete igrati NBA ligu u kojoj vam je trener trebao biti slavni Jason Kidd?

Jako su se pojačali, doveli su Kidda, i sigurno je da pucaju na vrh. Ali nije mi žao što nisam otišao jer je u Fenerbahče došao Željko Obradović. Vrhunski je stručnjak, pojačali smo se, što znači da su nam ambicije velike i želimo osvojiti Euroligu. Lijepo mi je u Turskoj, za NBA ima vremena.

24sata: Prošle sezone bili ste drugi strijelac Eurolige. Hoćete li biti u vrhu i na predstojećem Eurobasketu?

Imamo puno dobrih igrača, selekcija je dobra i nije mi važno hoću li ja iskočiti. U prošloj sezoni očekivanja su bila puno veća, željeli smo se najmanje plasirati na Final Four, a potajno smo se nadali i naslovu. Nismo uspjeli, tako da je sezona, bez obzira na koševe, bila razočaranje.

24sata: Nećemo se valjda razočarati i na Eurobasketu u Sloveniji?

Imamo velika očekivanja jer imamo puno igrača koji igraju važne uloge u velikim klubovima. S druge strane, nemamo breme da moramo osvojiti medalju iako se svi nadamo da možemo.

24sata: U Tursku vam je došao Slaven Bilić. Jeste li se čuli s trenerom nogometaša Bešiktaša?

Ima nas puno sportaša u Turskoj, to je super zemlja. Mislim da vrlo brzo možemo očekivati još puno naših košarkaša i nogometaša u Turskoj. S Bilićem se nisam čuo niti vidio, no do sada nije bilo ni prilike. Kad počne sezona, možda i bude.

24sata: Hoćete li otići na neku Bilićevu utakmicu?

Mislim da neću jer bi to mogao biti veliki problem. Navijači u Turskoj su dosta žestoki, fanatični i ne znam baš kako bi reagirali da ja kao igrač Fenerbahčea idem gledati Bešiktaš. Sigurno bi bilo problema.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Venucci 29.07.2013.

    samo ti igraj i nema straha za tebe.

  • korisnicko ime je zauzeto 29.07.2013.

    Bojan Bogdanović...

  • davidmilak 29.07.2013.

    mozes otici kad budu igrali protiv fenera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare