To je to što me zanima!

Boksačica bez gaćica: U ringu rastura, izvan njega provocira

Heather Hardy počela je boksati kako bi prehranila obitelj. Završila je forenziku, u mladosti je sanjala da će igrati bejzbol u Yankeesima, ali put ju je odveo u borilački svijet. U boksu nikad nije izgubila
Vidi originalni članak

Heather Hardy (36), američka borkinja koja je iz boksa prešla u MMA, vratila se prvoj ljubavi i u ringu osvojila WBO naslov u perolakoj kategoriji. 

Htjela je igrati za Yankeese

Pobijedila je Heather svoju veliku suparnicu Shelly Vincent (39) jednoglasnom sudačkom odlukom.

Bio je to revanš ove dvije borkinje koje su 2016. godine priredile pravi spektakl. I tada je slavila Heather Hardy, a borba je bila proglašena ženskim mečom godine.

Ovaj put je to bilo daleko od spektakla. Heather je dominirala i zasluženo u vitrinu spremila i WBO pojas, otprije ima i WBC naslov.

Njezin put do vrha podsjeća na filmski scenarij. Odrasla je u Brooklynu i udala se za srednjoškolsku ljubav.  Bila je sjajna atletičarka, ali sanjala je karijeru u bejzbolu.

Završila forenziku

Htjela je postati prva ženska bacačica za New York Yankeese.

To nije ispalo kako je planirala pa je upisala forenziku i završila s 22 godine.

Rastala se od supruga koji nije mogao plaćati alimentaciju za njihovu kćer, a u isto vrijeme brinila se za sestru i nećaka.

Imala je 28 godina i počela je boksati kako bi prehranila obitelj.

Pobjeđivala je jednu borbu za drugom, prebacila se u Muay Thai i kickboxing, rasturala je i tamo. Primijetio ju je profesionalni boksački trener i uhvatio ju je pod svoje. Postala je svjetska prvakinja i neporažena je u 22 borbe.

VIDEO

Karijera u oktogonu

Nitko joj nije mogao ništa u boksu pa se prebacila u MMA.

Potpisala je za Bellator i debitirala 2017. godine pobjedom protiv Alice Yauger. Iste je godine izgubila od Kristine Williams, a u svojoj trećoj MMA borbi slavila je protiv Ane Julaton, u veljači ove godine na priredbi na kojoj su se borili Nelson i Mitrione.

Heather, kojoj je nadimak 'The Heat', privlači puno pažnje i izvan ringa.

Na vaganja i presice zna doći u jednodijelnom kombinezonu koji otkriva malo više nego što bi trebao. Njezin Instagram pun je provokativnih fotografija, a na nekima je fanovi pitaju:

- Boksačice, gdje su ti gaćice?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Atom 31.10.2018.

    Listas instagramom, trazis zgodne picke. Naletis na jednu ovu i ides joj vidjeti malo stare objave i dode ti iz guzice u glavu - "Vidi ovu sliku od prije 2 mjeseca, pa ovo je za clanak na 24 sata. Mislim da ce ovo biti odlican clanak."...stara slika je tebi nova vijest...pokrij se

  • Exterminator 31.10.2018.

    Nije bad polovnjača

  • mad975.IA 31.10.2018.

    Ima tange to je jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare