Obavijesti

Sport

Komentari 19

Boksačica bez gaćica: U ringu rastura, izvan njega provocira

Boksačica bez gaćica: U ringu rastura, izvan njega provocira
2

Heather Hardy počela je boksati kako bi prehranila obitelj. Završila je forenziku, u mladosti je sanjala da će igrati bejzbol u Yankeesima, ali put ju je odveo u borilački svijet. U boksu nikad nije izgubila

VIDEO

Heather Hardy (36), američka borkinja koja je iz boksa prešla u MMA, vratila se prvoj ljubavi i u ringu osvojila WBO naslov u perolakoj kategoriji. 

Htjela je igrati za Yankeese

Pobijedila je Heather svoju veliku suparnicu Shelly Vincent (39) jednoglasnom sudačkom odlukom.

Bio je to revanš ove dvije borkinje koje su 2016. godine priredile pravi spektakl. I tada je slavila Heather Hardy, a borba je bila proglašena ženskim mečom godine.

Ovaj put je to bilo daleko od spektakla. Heather je dominirala i zasluženo u vitrinu spremila i WBO pojas, otprije ima i WBC naslov.

Njezin put do vrha podsjeća na filmski scenarij. Odrasla je u Brooklynu i udala se za srednjoškolsku ljubav.  Bila je sjajna atletičarka, ali sanjala je karijeru u bejzbolu.

Završila forenziku

Htjela je postati prva ženska bacačica za New York Yankeese.

To nije ispalo kako je planirala pa je upisala forenziku i završila s 22 godine.

Rastala se od supruga koji nije mogao plaćati alimentaciju za njihovu kćer, a u isto vrijeme brinila se za sestru i nećaka.

Imala je 28 godina i počela je boksati kako bi prehranila obitelj.

Pobjeđivala je jednu borbu za drugom, prebacila se u Muay Thai i kickboxing, rasturala je i tamo. Primijetio ju je profesionalni boksački trener i uhvatio ju je pod svoje. Postala je svjetska prvakinja i neporažena je u 22 borbe.

VIDEO

Karijera u oktogonu

Nitko joj nije mogao ništa u boksu pa se prebacila u MMA.

Potpisala je za Bellator i debitirala 2017. godine pobjedom protiv Alice Yauger. Iste je godine izgubila od Kristine Williams, a u svojoj trećoj MMA borbi slavila je protiv Ane Julaton, u veljači ove godine na priredbi na kojoj su se borili Nelson i Mitrione.

Heather, kojoj je nadimak 'The Heat', privlači puno pažnje i izvan ringa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

124.6 👸🏼☘️❤️ TOMORROW . This was definitely the smoothest weight cut of my career! I attribute it to TWO important things. . 1) Strength and Conditioning 3x a week with my new coach @turn_2_fitness . Not only did we get STRONG AF, but the kind of strong that translates to my punching power. The right stretches and movements to enhance my boxing technique. The right kind of rest. We chopped it down to get me stronger. . 2) JUICE CLEANSE! Even though they refused to financially sponsor me, i have to give credit where it’s due and @juicepress was instrumental to my diet. After researching, I saw sometimes toxins in your body can prevent you from losing weight. Losing weight has been so hard for me on the other side of 35 and after three days of a PURE juice detox, the pounds really starting coming off. My skin looked better, I was sleeping through the night... most importantly I WAS SO STRONG the entire cut. I was never depleted. . Many thanks to my girls @valerietroubleletourneau @lauracosta.nyc @jlewbags @kungfujenda and @gracebaley for all your help. And to @lauriecahill_ for the cross that was blessed for me. . #heatherhardy #heathertheheat #teamheat #boxing #femaleboxing #girlboxer #boxinglife #boxinghype #boxingnight #boxingday #boxinggloves #boxingfanatik #boxer #boxingfitness #womensboxing #boxeo #wmma #mma #teamrenzogracie #bjjgirls #womensmma #renzograciegirls . 📸 @muls96

Objavu dijeli Heather Hardy (@heathertheheat)

Na vaganja i presice zna doći u jednodijelnom kombinezonu koji otkriva malo više nego što bi trebao. Njezin Instagram pun je provokativnih fotografija, a na nekima je fanovi pitaju:

- Boksačice, gdje su ti gaćice?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slaying 🥂 at THIRTY MF SIX . . 👸🏼🔥☘️ . . 📸 @shihandevon

Objavu dijeli Heather Hardy (@heathertheheat)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T minus 15 days. Countdown to #Jamaica 🇯🇲👸🏼🇯🇲 @shihandevon

Objavu dijeli Heather Hardy (@heathertheheat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening