To je to što me zanima!

Bokšićev pulen zaludio Europu: Pet klubova prati hajdukovca

Mate Antunović nedavno je proslavio 19. rođendan, a golom Manchester Cityju privukao je pozornost klubova iz Italije, Nizozemske, Belgije i Švicarske, sudeći po talijanskom Tuttosportu
Vidi originalni članak

Mate Antunović (19) prošli je tjedan sjajnim golom izbacio Manchester City iz Europe i donio Hajduku ulazak među osam najboljih juniorskih momčadi Starog kontinenta. Nije trebalo dugo da pridobije pozornost europskih klubova.

POGLEDAJTE ANTUNOVIĆEV GOL:

Novinar Tuttomercata Simone Lorini objavio je kako se momak iz mjesta Otrić-Seoci u zaleđu Ploča našao na meti pet europskih klubova: talijanskog Udinesea, nizozemskih AZ Alkmaara i PSV-a, belgijskog Standarda iz Liegea i švicarskog Young Boysa.

"Posljednje predstave Mate Antunovića, 18-godišnjega hrvatskog dijamanta u Hajduku, posebno gol Manchester Cityju u Ligi mladih, uključio je radare mnogih europskih klubova za momka rođenog 2004. koji radi sjajne stvari u balkanskom klubu", piše talijanski novinar.

Bokšić: U njemu vidim mlađeg sebe

Antunović je rođen u Metkoviću, a u Hajduk je stigao iz Jadrana Luke Ploče kao 14-godišnjak i probijao se do juniorske momčadi. U Europi je, osim Cityju, zabijao i albanskoj Apoloniji. U juniorskoj HNL ima pet golova, a još čeka na debi među seniorima. Bio je na klupi u utakmicama protiv Šibenika i Istre u siječnju.

Menadžer mu je proslavljeni hrvatski reprezentativac Alen Bokšić (53), a ota Zdravko igrao je nogomet 1990-ih. Zvao ga je Hajduk pod vodstvom Luke Bonačića i trenirao tjedan dana s prvom momčadi, igrao i protiv Dinama u Kupu. Bokšić je znao reći da u Mati vidi sebe u mlađim danima.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • peroprco 08.03.2023.

    Tako je i stariji Vuškovića,Šimić,gdje su sada

  • Bravooo ❤❤❤❤ 07.03.2023.

    99% ljubomorni komentara od purgerica i armadicici 😂😂 što najgore hej na juniore bogte na Dijecu 😂😂 tugo tugo

  • valter111 07.03.2023.

    Strašno, doti jedan komentar mržnje. Ovo je žalosno. Prema dici?? Pa vi stvarno niste normalni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare