To je to što me zanima!

"Bol se može lako riješiti, ali želim izbjeći kortikosteroide"

Skijam jer uživam, ali kada mi nešto smeta u skijanju onda ne mogu biti veseo. Sve se svelo samo na borbu protiv boli u koljenu, rekao je Ivica Kostelić za Večernji list
Vidi originalni članak

U 13 utrka ove sezone Ivica Kostelić osvojio je tek 168 bodova, vodeći Svindal bježi mu za više od 500 bodova i čini se kako je Veliki kristalni globus već prije nove godine prekrižena želja. 

Koljeno mu radi prevelike probleme.

- Skijam jer uživam, ali kada mi nešto smeta u skijanju onda ne mogu biti veseo. Sve se svelo na borbu protiv boli - rekao je Ivica za Večernji list.

A bol se može prebroditi.

- Poprilično lako se može riješiti kortikosteroidima, ali to u svakom slučaju želim izbjeći.

Kortikosteroidi su dopušteni u Svjetskom kupu. Iznimno su efikasni protiv boli i upala, ali mogu izazvati nuspojave poput povećanja težine ili slabljenja imuniteta i mnoge druge.

Razmišlja o novoj operaciji po završetku sezone, a dotad će forsirati slalom jer ga koljeno samo u toj disciplini 'sluša'.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tatatomi 28.12.2012.

    ivice odmori se zaslužio si da na svojim nogama dočekaš kakvu takvu starost u zdravlju

  • cro_assassin 28.12.2012.

    Ne pricajte nebuloze o "igranju" za Hrvatsku, covjek se natjece za svoj gust i zbog ljubavi prema skijanju. Ako je on spreman riskirati svoje zdravlje, koje je vec odavno ugrozeno i svima je jasno da treninzima polako od sebe radi invalida, tko smo mi da ga kritiziramo?

  • WOMANIZER 28.12.2012.

    čini mi se da ivica neće moći još dugo zbog svih ozljeda! :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare