To je to što me zanima!

Bolji od Borussije i Uniteda: Boysi bodrili Dinamove juniore

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Juniori Dinama osvojili su četvrto mjesto na jakom turniru u Sindelfingenu. U borbi za treće mjesto na 23. Mercedes-Benz kupu Dinamo je izgubio od Mainza 3-1...
Vidi originalni članak

Dinamo je sudjelovao na jakom turniru u malom nogometu u njemačkom Sindelfingenu. Juniori "modrih" na kraju su završili četvrti na 23. Mercedes-Benz kupu. Izgubili su od FSV Mainza 05 u borbi za treće mjesto. Inače, isti taj Mainz dobili su u skupini 6-1. 

No Dinamo se nije uspio oporaviti od poraza u polufinalu. "Modri" su skupinu drugog kruga završili kao drugi. U skupini su igrali sa Schalkeom, Kopenhagenom i Lazijem. Ždrijeb ih je namjerio na Stuttgart. Nakon dvaput po 10 minuta bilo je 2-2 i o finalistu su odlučivali penali. Stuttgartovi igrači bili su precizniji i Dinamo se oprostio od finala.

U borbi za treće mjesto vidjelo se da je Dinamo u šoku. Mainz je lako slavio 3-1 uz jedan nepostojeći penal koji su suci jednostavno poklonili igračima u crvenim dresovima. Dinamo je na kraju završio četvrti. "Modre" je s tribina bodrila velika skupina Bad Blue Boysa, a sve je završilo bez i jednog incidenta.

Na turniru su sudjelovali i juniori Manchester Uniteda i Borussije Dortmunda. No nisu se proslavili. United je završio na sedmom, a Borussia Dortmund na petom mjestu.

Özil osvojio turnir, Dinamo gledali Bobić, Möller i Bierhoff

Dinamove juniore na turniru u Sindelfingenu među ostalima gledale su i legende njemačkog nogometa Andreas Möller, Fredi Bobić i Oliver Bierhoff. Na ovom je turniru svojedobno igrao i Mesut Özil koji je osvojio natjecanje u dresu Schalkea.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • matacforza 06.01.2013.

    Zanimljivo kako se nitko od domacina ne boji strasnih krvopija iz Zagreba

  • mata1 06.01.2013.

    zasto se ne navede da je golman dinama bio najbolji na turniru.zasto ne stavite tu zastavu sa Mamicu odlazi da se vidi .a nesmijete jer i vama mamic izgleda svira.... bio sam gledao sam sve utakmice .Mogli su osvojit vise ali eto .prvi dan salke je po prici trebao doma kako su igrali a okrene se...

  • mrki8 06.01.2013.

    jojjj Bože kako je ovo glupo...kako mogu bit bolji od manutd-a i borusije hahah pa ti juniori od ta dva kluba su već negdje u prvoligašima il drugoligašima na kaljenju...ovo su im otpatci e moji ljudi cccccccccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare