To je to što me zanima!

Bolton 'utrpao' četiri komada Queensu, strijelac i Klasnić

Bolton u kojem igra Ivan Klasnić s četiri je gola dotukao novopečenog prvoligaša QPR. Liverpool je na domaćem terenu razočarao i remizirao sa Sunderlandom
Vidi originalni članak

Nogometaši Boltona ostvarili su najuvjerljiviju pobjedu u dosad završenih pet utakmica otvarajućeg kola nove premierligaške sezone. Slavili su Wanderersi kod novog Premierligaša QPR-a u Londonu 4-0.

Strijelac trećeg gola za momčad Owena Coylea bio je Ivan Klasnić. Pogodio je hrvatski napadač u 70. minuti dvoboja na Loftus Roadu lijepo zahvativši loptu koja je bježala od njegove lijeve noge. Nalazio se u tom trenutku malo unutar 16-erca po sredini terena, a na putu do gola lopta je okrznula domaćeg braniča koji je pokušao blokirati Hrvatov šut i time dodatno otežala posao vrataru Kennyju.

Klasnić je počeo prvu premierligašku utakmicu u Boltonovu dresu od 9. svibnja 2010. godine, odnosno završnog kola pretprošle sezone. Igrao je do 86. minute. Bio mu je ovo 13. premierligaški pogodak u dresu Wanderersa u jubilarnom 50. nastupu.

Osim Boltona, do pobjede je prvog dana nove sezone u Engleskoj došao još samo Wolverhampton pobijedivši kod Blackburna 2-1.

Razočaravajuće je u novu sezonu ušao Liverpool, koji je na svom Anfieldu remizirao sa Sunderlandom 1-1.

Krenuli su Dalglishevi izabranici furiozno u utakmicu. Luis Suarez je u šestoj minuti promašio 11-erac, da bi u 12. na asistenciju škotskog pojačanja iz Blackpoola Charlieja Adama doveo domaće u 1-0 vodstvo. Kako je utakmica odmicala, Liverpool je sve više tonuo, premda je Stewart Downing u prvom poluvremenu nakon lijepog soloprodora uzdrmao gredu. U 57. je minuti 26-godišnji švedski veznjak gostiju Sebastian Larsson krasnim poluškarcima "probušio" Pepea Reinu postavivši konačan rezultat.


Premierhsip, 1. kolo:

Liverpool – Sunderland 1-1 (Suarez 12 / Larsson 57)

Blackburn – Wolverhampton 1-2 (Formica 20 / Fletcher 22, Ward 47)

Fulham – Aston Villa 0-0

Wigan – Norwich City 1-1 (Watson 21 / Hoolahan 45)

QPR – Bolton 0-4 (Cahill 40+1, Gabbidon 67-ag, Klasnić 70, Muamba 79)

Idi na 24sata

Komentari 20

  • tunjevina 14.08.2011.

    Chelsea i Man-Utd uvjerljivo najjaci klubovi u Premier ligi!

  • spyzvabob 13.08.2011.

    e moj klasnicu kako mi te zao ti si igracina sjetimo se samo turske kad si zabi gol usavsi kao rezerva svi to vide samo ovaj bilic nezeli da vidi,,,,klasnic zakon si mi od prvoga dana

  • 13.08.2011.

    @alex i ostali naravno da se nisam šalio, ozbiljan sam ko i uvjek u životu...malo da se uštima sve i naslov je tu a FA cup... enrique odusevio downing isto....ostali novi nako nikako..... aquilani iraul ce rasturat

Komentiraj...
Vidi sve komentare