Obavijesti

Sport

Komentari 20

Bolton 'utrpao' četiri komada Queensu, strijelac i Klasnić

Bolton 'utrpao' četiri komada Queensu, strijelac i Klasnić
1

Bolton u kojem igra Ivan Klasnić s četiri je gola dotukao novopečenog prvoligaša QPR. Liverpool je na domaćem terenu razočarao i remizirao sa Sunderlandom

VIDEO

Nogometaši Boltona ostvarili su najuvjerljiviju pobjedu u dosad završenih pet utakmica otvarajućeg kola nove premierligaške sezone. Slavili su Wanderersi kod novog Premierligaša QPR-a u Londonu 4-0.

Strijelac trećeg gola za momčad Owena Coylea bio je Ivan Klasnić. Pogodio je hrvatski napadač u 70. minuti dvoboja na Loftus Roadu lijepo zahvativši loptu koja je bježala od njegove lijeve noge. Nalazio se u tom trenutku malo unutar 16-erca po sredini terena, a na putu do gola lopta je okrznula domaćeg braniča koji je pokušao blokirati Hrvatov šut i time dodatno otežala posao vrataru Kennyju.

Klasnić je počeo prvu premierligašku utakmicu u Boltonovu dresu od 9. svibnja 2010. godine, odnosno završnog kola pretprošle sezone. Igrao je do 86. minute. Bio mu je ovo 13. premierligaški pogodak u dresu Wanderersa u jubilarnom 50. nastupu.

Osim Boltona, do pobjede je prvog dana nove sezone u Engleskoj došao još samo Wolverhampton pobijedivši kod Blackburna 2-1.

Razočaravajuće je u novu sezonu ušao Liverpool, koji je na svom Anfieldu remizirao sa Sunderlandom 1-1.

Krenuli su Dalglishevi izabranici furiozno u utakmicu. Luis Suarez je u šestoj minuti promašio 11-erac, da bi u 12. na asistenciju škotskog pojačanja iz Blackpoola Charlieja Adama doveo domaće u 1-0 vodstvo. Kako je utakmica odmicala, Liverpool je sve više tonuo, premda je Stewart Downing u prvom poluvremenu nakon lijepog soloprodora uzdrmao gredu. U 57. je minuti 26-godišnji švedski veznjak gostiju Sebastian Larsson krasnim poluškarcima "probušio" Pepea Reinu postavivši konačan rezultat.


Premierhsip, 1. kolo:

Liverpool – Sunderland 1-1 (Suarez 12 / Larsson 57)

Blackburn – Wolverhampton 1-2 (Formica 20 / Fletcher 22, Ward 47)

Fulham – Aston Villa 0-0

Wigan – Norwich City 1-1 (Watson 21 / Hoolahan 45)

QPR – Bolton 0-4 (Cahill 40+1, Gabbidon 67-ag, Klasnić 70, Muamba 79)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"