To je to što me zanima!

Šok na Apeninima: Ibrahimović opet u Serie A? I to u Bologni

Ibrahimović želi doći kod nas zbog odnosa s našim trenerom Sinišom Mihajlovićem. To nije nemoguće, to se može izvesti i ako se dogodi bit će zbog njihovog osobnog odnosa, kaže sportski direktor Bologne
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović već nekoliko sezona trpa mreže američkih klubova u MLS ligi, a u prošloj je sezoni zabio 31 gol te bio drugi strijelac iza Carlosa Vele. Ipak, ugovor mu se bliži kraju i opet se špekulira o njegovom povratku u Europu, i to na Apenine gdje je proveo neke od najljepših trenutaka svoje karijere.

Favoriti za njegov potpis su Inter i - Bologna. Pomalo neočekivano se Bologna uvukla u taj razgovor, no sportski direktor Walter Sabatini smatra kako bi Bologna mogla uzvratiti Interu za subotnji poraz u prvenstvu.

  BOLOGNA - INTER 1-2 Inter poput Juvea, a Lukaku je stigao legendarnog Ronalda...

- Ibrahimović želi doći kod nas zbog odnosa s našim trenerom Sinišom Mihajlovićem. To nije nemoguće, to se može izvesti i ako se dogodi bit će zbog njihovog osobnog odnosa. Ibra želi pomoći Siniši, a ja mogu potvrditi da ćemo učiniti sve u našoj moći kako bi se ovo dogodilo. 

BOLUJE OD LEUKEMIJE Navijači Intera dali su podršku Mihajloviću: Siniša, ne odustaj!

Ipak, u Americi se nadaju kako će i dogodine puniti mreže u MLS ligi. 

- Znam ga već dugo. Sjesti ću s njim i procijenit ćemo što je najbolje za njega, njegovu obitelj, njegovo zdravlje i, naravno, za nas - rekao je generalni menadžer Los Angeles Galaxyja te nadodao:

- Znate Zlatana. On je priča za sebe. Mislim da nam je puno pomogao i da je zabio impresivnu brojku golova. Popričat ćemo kao odrasli ljudi i zaključiti što je najbolje za sve nas.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Boki8 03.11.2019.

    Originalen svojevrsan tio. Kapa do poda. Privatno familjerna i pravi trend.

  • 03.11.2019.

    ja nekuzim te komentare tipa balkanac,valkanski mentalitet... Covjek neda na sebe,svoje,ima svoje misljenje i brani ga! iskren je i otvoren a to sto je ponekad bahat,to je tolika zamjerka?? a ove zapadne kulture sto su licemjeri bez imalo islrenosti,sto misle jedno a drugo pricaju to je bas pohvalno??? mislim da na svijetu nema covjeka koji nece reci da je Ibra vrh od napadaca i opcenito sportasa. Eej pogledajte kako igra a koliko godina ima,sto znaci da itekako puno trenira!! Divite se Ronaldu jer u 34 god zabije 20 golova u serii a,a ja sam sig da bi Ibra idice sezone u juventusu zabio vise golova od Higuaina i Ronalda skupa pa cak da nepuca ni jedan penal!!

  • 03.11.2019.

    Dođi u dinamo ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare