Sport

Komentari 15

Navijači Intera dali su podršku Mihajloviću: Siniša, ne odustaj!

Navijači Intera dali su podršku Mihajloviću: Siniša, ne odustaj!

Mihajlović je igrao za milanski klub od 2004. do 2006. godine te mu je to bila posljednja stanica u karijeri, a potom je dvije godine proveo kao asistent na klupi istog kluba

Srpski trener Siniša Mihajlović nije bio u mogućnosti voditi svoju Bolognu u okršaju Serie A s Interom. Njegov klub vodio je 1-0, a na kraju je Romelu Lukaku s dva gola u samoj završnici utakmice donio pobjedu svojoj momčadi.

A 50-godišnjeg Mihajlovića, koji boluje od leukemije, sjetili su se upravo navijači - Intera.

Podigli su transparent s natpisom na srpskom jeziku:

- Napred Siniša, veliki si borac, ne odustaj!

Mihajlović je igrao za milanski klub od 2004. do 2006. godine te mu je to bila posljednja stanica u karijeri, a potom je dvije godine proveo kao asistent na klupi istog kluba, dok potom nije započeo karijeru samostalnog trenera te otišao u Bolognu, u koju se vratio desetljeće kasnije.

U drugom mandatu na klupi Bologne, koji je započeo krajem siječnja ove godine, nakon što je Pippo Inzaghi zbog loših rezultata dobio otkaz, Mihajlović je briljirao. Osvojio je čak 30 bodova u prvih 17 utakmica, više od duplo u odnosu na Inzaghija, a iako je 13. srpnja objavio kako ima leukemiju, sportski direktor Bologne Walter Sabatini potvrdio je kako će Mihajlović ostati na čelu kluba.

Najčitaniji članci