To je to što me zanima!

Bomba s Apenina: Inter misli dati Brozovića za Paula Pogbu

Francuski veznjak Paul Pogba već je dulje vrijeme na izlaznim vratima 'crvenih vragova', no njegova cijena pretjerano ne pada, a Inter bi zbog toga uz Brozovića morao u zamjeni ponuditi i još novca
Vidi originalni članak

Prema informacijama talijanskog Rai Sporta, Inter razmišlja o transferu koji bi uključivao odlazak hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića u Manchester United!

TVRDI KLUPSKI DUŽNOSNIK Iz Reala negiraju: 'Ne želimo prodati Luku, kao ni Marcela...'

Brozoviću, koji je već duže vrijeme jedan od najboljih igrača Intera, se na ljeto aktivira klauzula koja mu dopušta odlazak iz kluba za 60 milijuna eura, a Hrvat je upravo zbog kombinacije svojih briljantnih igara i te prihvatljive cijene jedan od najtraženijih igrača na nogometnom tržištu.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok se spominju brojni europski velikani, a među njima i Real Madrid, Rai smatra kako bi Broz mogao završiti u - Manchester Unitedu.

Francuski veznjak Paul Pogba već je dulje vrijeme na izlaznim vratima 'crvenih vragova', no njegova cijena pretjerano ne pada, a Inter bi zbog toga uz Brozovića morao u zamjeni ponuditi i još novca. 'Nerazzurri' računaju kako bi se Pogba u njihovim redovima vratio na nevjerojatnu razinu igara koje je pružio u Juventusu. Pogbu želi upravo i Juventus, no 'stara dama' nije voljna ponuditi novac uz igrače u zamjeni.

Brozović bi tim transferom postao prvi Hrvat u dresu Uniteda, a odlazak iz Intera u Premiership nakon četiri godine u Italiji mogao bi se ispostaviti pravim pogotkom za našeg nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mislav622 03.05.2020.

    Realno bi bilo da je obrnuto...pogba i jos novaca,ako ce vec doc do transfera

  • kirbi78 03.05.2020.

    MU je postao hrvatski klub, koliko već naših igra tamo, Mandžulić, Perišić, Rakitić evo sad i Broz

  • ..D a r k w o o d.. 03.05.2020.

    Broz bi Liverpoolu bio novi Gerrard!

Komentiraj...
Vidi sve komentare