To je to što me zanima!

'Bomba' s Otoka: Ronaldo u tajnosti pregovara s Unitedom

Real navodno pokušava dovesti ubojiti kolumbijski dvojac iz Monaca, a da bi to mogao mora prikupiti hrpu novca. Najlakše će to učiniti prodajom Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

U vrijeme Svjetskog prvenstva samo najveći transferi mogu doći na naslovnice. A jedan takav nudi nam portal caughtoffside.com koji tvrdi kako Cristiano Ronaldo u tajnosti pregovara s Manchester Unitedom o povratku na Old Trafford.

Iako je to teško povjerovati, spomenuti portal svoje tvrdnje potkrepljuje činjenicom da Real Madrid ovo ljeto namjerava dovesti kolumbijski dvojac iz Monaca, James Rodriguez - Radamel Falcao. Za to im treba poprilična svotica koju je najlakše prikupiti prodajom najveće svjetske zvijezde Cristiana Ronalda.

Po pisanju Caughtoffsidea Manchester za Ronalda nudi oko 84 milijuna eura, a priča se zakotrljala nakon što su na Old Traffordu saznali kako je Florentino Perez ovo ljeto spreman unovčiti Portugalca s obzirom na njegovih 29 godina. Predsjednik Reala navodno računa da će Ronaldu idućih godina cijena padati kako će ulaziti u tridesete te smatra kako je sada pravo vrijeme da unovči njegovu zvjezdanu slavu.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • casio 07.07.2014.

    Znači ovaj koji prodaje zna da Ronaldo zalazi u tridesete i da će mu pasti cijena ,a ovaj koji kupuje ne zna.Gdje nađoste tako informiranog pisca ovog teksta,eminentan stručnak.

  • nindza86 06.07.2014.

    Kad je tamo igrao nije mu bila najbitnija frizura

  • tojetoitojetako 06.07.2014.

    Ma daj..klub vise zaradi na marketing od njega nego koliko je on vridan za prodaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare