To je to što me zanima!

Hajduk je raskinuo s Gyurcsom, Mađar besplatno stiže u Osijek!

Mađaru je ovo ljeto isticao ugovor s poljudskim klubom i odlučio se na selidbu u Gradski vrt. Nenad Bjelica tako je, nakon Ivana Santinija, u finišu prijelaznog roka doveo još jednog aduta u napadu
Vidi originalni članak

Adam Gyurcso (29) novi je nogometaš Osijeka. Mađarski napadač ranije je odlučio kako neće produljiti ugovor s Hajdukom koji je isticao na ljeto, a nekoliko mjeseci prije njegova kraja prihvatio je ponudu Nenada Bjelice. Potvrdio je to Hajduk.

POGLEDAJTE VIDEO: 110. rođendan Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gyurcso je igrač Hajduka bio dvije godine, gdje je stigao iz poljskog Pogona, no prošlu sezonu proveo je na posudbi u Puskas Akademiji. Tržišna mu je vrijednost milijun i pol eura, a ove je sezone u 19 nastupa za Hajduk zabio tri gola uz tri asistencije.

Bjelica će u borbi za naslov imati pregršt opcija u napadu jer je prije nekoliko dana potpisao povremeni reprezentativac Ivan Santini, ranije i bosanskohercegovački napadač Mihret Topčagić, koji se oporavlja od ozljede, a u sastavu su neprikosnoveni Ramón Miérez i Ante Erceg.

Gyurcso će se Osijeku priključiti po isteku izolacije i neće konkurirati za domaću utakmicu bijelo-plavih protiv Rijeke. Prva iduća utakmica za koju bi mogao biti u sastavu gostovanje je Osječana kod Varaždina 27. veljače.

Kako doznajemo, iako Mađar u Osijek dolazi bez odštete, Hajduk će dobiti bonuse koji ovise o broju njegovih nastupa i dodatne bonuse ako na ljeto ostane u Osijeku. S obzirom na to da mu na ljeto istječe ugovor, Hajduk mu neće isplatiti ni preostale plaće.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Sokol ga nije volio 16.02.2021.

    Pitanje je dali Hajduk ikome može isplatiti plaće.

  • GOOLMAN 15.02.2021.

    Hajduci moji par zar ovo nije provala dana(pojacanje iz Hajduka)e moj Bjelica pa taj ni trcat ne moze,evo sad mi prijatelj javlja da je to zbog Vlasnika MADJARA.

  • 15.02.2021.

    domovina u venama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare