To je to što me zanima!

Bonjasky stigao u Zagreb: Ne propustite rat mene i Mirka...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maksimalno sam spreman za borbu, jedva čekam subotu. Mirko i ja priredit ćemo pravi rat u ringu, a to je nešto što se ne smije propustiti, rekao je Remy Bonjasky
Vidi originalni članak

Slavni Nizozemac Remy Bonjasky, kao i većina ostalih zvijezda, sletio je u zagrebačku zračnu luku pred nastup na velikom borilačkom eventu koji je na rasporedu 8. ožujka u Areni, kada će se Bonjasky u glavnoj borbi boriti protiv Mirka Filipovića

- Maksimalno sam spreman za borbu, jedva čekam subotu, publika može biti uvjerena kako će svjedočiti pravom spektaklu. Mirko i ja priredit ćemo pravi rat u ringu, a to je nešto što se ne smije propustiti - rekao je Bonjasky za Fight site nakon slijetanja na Pleso. 

U Zagreb su letom iz Amsterdama pristigli i Michael Duut, Davit Kiria, Albert Kraus, Sahak Parparyan, Andy Ristie, Arthur Kyshenko i još neka poznata imena koja garantiraju sjajne borbe u sklopu Glory 14 eventa. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • SAINT 06.03.2014.

    Već idu priče po Zg da je Remy nespreman , ali priče iz Amsterdama kažu da ide na nokaut. Mislim da Mirko nema šanse ako meć nije dogovoren.

  • kecman7 05.03.2014.

    Pobjednik se već zna kao i na onom K-1 eventu u Zagrebu

  • BestAnswer 05.03.2014.

    Mislim da Mirko nema razloga za strah i vjerujem da ga nema nimalo. Pobjeda je na strani Mirka, isto kao i davne 2002 godine. Samo naprijed !

Komentiraj...
Vidi sve komentare