To je to što me zanima!

Borac iz Vojvodine zaradio UFC ugovor: 'Zato me zovu i doktor, pozovite mu medicinsku sestru!'

Imao je pet pobjeda u profesionalnoj karijeri, a zatim je završio kod šefa UFC-a Dane Whitea, odnosno na njegovim 'kvalifikacijama' za posao. A tamo je naprosto oduševio i zaradio si ugovor među kremom MMA svijeta
Vidi originalni članak

Oduševljen je bio Dana White (27) i bez razmišljanja dao ugovor Urošu Mediću (27) borcu iz Budisave, malog mjesta u Vojvodini, koji je na 'Dana White Contender Seriesu' slavio protiv Mikeya Gonzaleza (34) prekidom u prvoj rundi. Ponudio je šefu sve što on želi vidjeti, bio je agresivan, ali pametan i nakon odličnog lijevog direkta srušio protivnika i dovršio ga na podu.

- Zato me zovu doktor, dovedite mu medicinsku sestru - poručio je nakon pobjede srpski borac uz poruku kako zaslužuje ugovor. Također, njegovo prezime moglo bi se prevesti kao liječnik, odnosno doktor, pa mu je takav i nadimak.

I zaslužio je jer je nedugo nakon njegove borbe Dana White prokomentirao odluke sudaca te obznanio kome će pripasti ugovori.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: Priča Vase Bakočevića

- Wow, ovaj momak je bez sumnje zvijezda današnjeg showa. Eksplozivan je, prepun energije, opak tip sa stopostotnom uspješnosti završavanja borbi. Taj momak je sve što tražim od borca. Dobrodošao u UFC! - bio je jasan šef UFC-a.

NEMA VIŠE ČEKANJA White prelomio: Gaethje će se boriti s Khabibom 24. listopada!

Uroš se borio u lakoj kategoriji do 70 kilograma u kojoj je aktualni prvak Khabib Nurmagomedov (31) dok pojas privremenog prvaka ima Justin Gaethje (31). Za ujedinjenje pojaseva borit će se ove godine u listopadu, a laka kategorija dobila je novo ime iz regije. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • aaerts 05.08.2020.

    ime me asocira na urin(iroš)

  • lopovi od 1902 05.08.2020.

    BrAvo za njega...

  • 05.08.2020.

    Dana jedino u tebi vidi zaradu, ništa više, ništa manje. Nema tu oduševljenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare