To je to što me zanima!

Borba za Norvešku - Koga Červar smatra suvišnim?

Izbornik Lino Červar na pripremama u Poreču ima devetnaest rukometaša, a za Europsko prvenstvo u Norveškoj može ih prijaviti najviše sedamnaest
Vidi originalni članak

Rukometaši u Poreču maksimalnim tempom nastavljaju pripreme za EP u Norveškoj. “Gule” tri treninga na dan, napokon u punom sastavu, no sitne ozljede i dalje izborniku Lini Červaru remete miran san. Vedran Zrnić i dalje osjeća bol u potkoljenici, a snimke ne ukazuju na problem.
- U određenim trenucima bol je jednostavno prejaka, ne želim ništa riskirati - rekao je Zrnić, koji je početkom sezone operirao “problematično” koljeno.
Kapetan Petar Metličić i Blaženko Lacković rade punom snagom, a Lac se privikava igrati s bandažiranim kažiprstom lijeve ruke.
- Dobro da je lijeva, uz dobru bandažu mogu normalno raditi - rekao je Lacković, kojemu je prst stradao na treningu u nes(p)retnom sudaru baš sa Zrnićem.
Ono što najviše raduje je povratak Ivana Balića, za kojeg Červarov pomoćnik i trener reprezentacije Slavko Goluža kaže:
- Zbog duge pauze Ivano radi nešto manjim intenzitetom, normalno je da ne može trenirati kao i svi ostali. No na njemu se vidi da jedva čeka da se maksimalno angažira.
Na stručnom je stožeru sada da u završnici priprema odluči koji će rukometaši putovati u Norvešku. Lino Červar i suradnici za Europsko prvenstvo mogu prijaviti 17 igrača, što znači da će dvojica otpasti. Ako sljedećih dana neće biti novih ozljeda, realno je da Norvešku neće vidjeti Josip Valčić i Marko Kopljar.

ČESI BEZ JICHE, PAJOVIČ ZA SLOVENCE
I naši protivnici u skupini na EP-u u Norveškoj imaju problema s ozljedama. Tako za Češku zbog ozljede sigurno neće nastupiti njihov ponajbolji igrač Filip Jicha. S druge strane, Slovenci će biti jači za Aleša Pajovića, koji se ipak odlučio priključiti reprezentaciji i zaigrat će na EP-u u Norveškoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare